Συνάντηση Ζαμπάρα - Τριανταφυλλάκη: Δέσμευση η πρόσληψη οδηγού ασθενοφόρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση Ζαμπάρα - Τριανταφυλλάκη: Δέσμευση η πρόσληψη οδηγού ασθενοφόρου

Συνάντηση στο κτίριο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υποδιοικητή κου Μιλτιάδη Ζαμπάρα και τον Επιστημονικό Συντονιστή του Κ.Υ. Αστακού κου Τριανταφυλλάκη Ιωάννη την Πέμπτη 13/09/2018.

Σε άριστο κλίμα έγινε συζήτηση εφ' όλης της ύλης. Ένα από τα φλέγοντα προβλήματα, η 24ωρη κάλυψη με οδηγό ασθενοφόρου της ευρύτερης περιοχής του Ξηρομέρου, αποτελεί προσωπικό στοίχημα του κου Ζαμπάρα και υπήρξε η δέσμευση για την επίλυσή του.

Σε μια κρίσιμη συγκυρία για την Υγεία, με τις ενέργειες του Υποδιοικητή της ΥΠΕ έχει μπει στην τελική ευθεία η πρόσληψη οδηγού ασθενοφόρου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad