Ο Κώστας Σάββας στηρίζει τον Παναγιώτη Στάικο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Οκτωβρίου 2018

Ο Κώστας Σάββας στηρίζει τον Παναγιώτη Στάικο

Ο λογιστής Κώστας Σάββας στηρίζει τον Παναγιώτη Στάικο.


Ο κ. Κώστας Σάββας προς αποκατάσταση της αλήθειας σε δημοσίευμα του κ. Παναγιώτη Στάϊκου (δείτε εδώ), λέει τα εξής:

Aσφαλώς τα πράγματα είναι όπως τα είπε ο αδελφικός φίλος Παναγιώτης Στάικος, ο οποίος δεν μίλησε για υποψηφιότητες αλλά για στήριξη, την οποία έχει ολόψυχα και σθεναρά. Εμείς του είπαμε να μην ασχοληθεί καθόλου με το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στην Χρυσοβίτσα, πράγμα το οποίο θα το αναλάβουμε εμείς, για το ποιος θα είναι υποψήφιος στο Γενικό Ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του και ποιοι θα είναι υποψήφιοι για το τοπικό Συμβούλιο, και η απάντησή του ήταν, αφού εσείς αποφασίσετε, εγώ στα πλαίσια της συλλογικότητας δεν έχω να πω τίποτα. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ζορμπάς και ο πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάκης Ζορμπάς είναι παιδιά της αδερφής μου.

Επίσης του υποσχεθήκαμε μαζί με την γυναίκα μου να είναι Υποψήφια Πρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο Παπαδάτου, το οποίο είναι ο τόπος καταγωγής του.

Έχουμε δε κανονίσει να ανέβει στην Αθήνα ο Παναγιώτης και να φάμε μαζί τα ψάρια πετάλια.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας .



Με εκτίμηση

Κώστας Σάββας του Γεώργιου
Λογιστής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad