Αστακός: Ο Κώστας Γαλάνης είναι ο επικεφαλής του νέου συνδυασμού «ΦΑΡΟΣ» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Οκτωβρίου 2018

Αστακός: Ο Κώστας Γαλάνης είναι ο επικεφαλής του νέου συνδυασμού «ΦΑΡΟΣ»

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες!

Με την επικοινωνία μας αυτή, επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αστακού, στις προσεχείς εκλογές, επικεφαλής συνδυασμού «ΦΑΡΟΣ».

Η επιθυμία μου να αγωνιστώ για ν’ αποκτήσει η πόλη μας τη φυσιογνωμία που της ταιριάζει, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία απ΄την ενασχόλησή μου με τα κοινά και τον ελεύθερο χρόνο που μπορώ να διαθέσω, είναι – νομίζω – σημαντικά στοιχεία για την πολιτική δραστηριοποίησή μου.

Φυσικά και γνωρίζω ότι ο ρόλος των Τοπικών Συμβουλίων έχει υποβαθμιστεί σ΄ένα σύστημα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δημαρχοκεντρικό. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αφήνουμε τα πράγματα μοιρολατρικά στην τύχη τους ∙ αγωνιζόμαστε – κυρίως με τους νέους μας - διεκδικούμε, δημιουργούμε. Και λίγα να πετύχουμε, πάλι κέρδος θα είναι για τον τόπο.

Προσωπικά δεν έπαψα ποτέ να ενδιαφέρομαι και να ασχολούμαι για το κοινό καλό. Πιθανόν να γνωρίζετε τον ανιδιοτελή αγώνα, εμού και των συνεργατών μου, όχι μόνο για την ύπαρξη, αλλά και τη βελτίωση της λειτουργίας του Ναυτικού Ομίλου Αστακού, που δίνει τη δυνατότητα στους νέους και νέες του τόπου μας να ασχολούνται με την άθληση σε υψηλό επίπεδο, σ’ ένα τομέα που ταιριάζει πολύ στον παραθαλάσσιο τόπο μας. Κι αυτή η προσπάθειά μας γίνεται με μεγάλες δυσκολίες, όχι μόνο οικονομικές, που σε καμιά περίπτωση όμως δεν μας απογοήτευσαν.

Τα όποια λάθη του παρελθόντος αποτελούν ένα πολύτιμο κεφάλαιο για τη ζωή μου, όπως και σε κάθε άνθρωπο άλλωστε, γιατί αυτά διδάσκουν. Έχοντας κάνει την αυτοκριτική μου, θεωρώ ότι έχω κάθε δικαίωμα να απευθυνθώ σε σας και να ζητήσω τη στήριξή σας.

Είμαι στη διάθεσή σας να μιλήσουμε για τον τόπο μας και την πιθανή συνεργασία.


Με τιμή 

Κώστας Γαλάνης 
Πρόεδρος Ν.Α.Ο.ΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad