Αστακός: 55χρονος προκάλεσε φθορές στα υπηρεσιακά οχήματα του αστυνομικού τμήματος Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Νοεμβρίου 2018

Αστακός: 55χρονος προκάλεσε φθορές στα υπηρεσιακά οχήματα του αστυνομικού τμήματος Αστακού

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, ένας 55χρονος, κάτοικος του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, τα έβαλε χωρίς προφανή αιτία με τα υπηρεσιακά οχήματα του αστυνομικού τμήματος Ξηρομέρου που ήταν σταθμευμένα στο Αστυνομικό τμήμα, χτυπώντας τα με χέρια, πόδια και διάφορα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει σημαντικές ζημιές, πριν προλάβουν να τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί που του έβαλαν χειροπέδες.

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες φθορές δημόσιας περιουσίας και αντίσταση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad