Ευχαριστίες του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Νοεμβρίου 2018

Ευχαριστίες του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών

Το Δ.Σ του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς του, όλους όσους συμμετείχαν στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση του συλλόγου, στην πρώτη δοκιμασία μας με την διοργάνωση της εκδρομής για την 28η Οκτωβρίου στον Αστακό. Η συμμετοχή σας, μας έδωσε θάρρος, κουράγιο αλλά και αυτοπεποίθηση για να προχωρήσουμε πιο δυνατά και πιο δημιουργικά. 

Η επιτυχία της πρωτοβουλίας μας (που επικροτήθηκε από σχεδόν όλους τους Αστακιώτες) είχε συμμέτοχους εσάς που ταξιδέψατε παρέα μας και για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά.

Συνοδοιπόροι στην επιτυχία και τους ευχαριστούμε και αυτούς θερμά υπήρξαν ο Λυκειάρχης Αστακού, ο σύλλογος καθηγητών του Λυκείου και οι μαθητές που μας συμπαραστάθηκαν και συμμετείχαν στην αναβίωση του εθίμου της λαμπαδηφορίας και το ανάμα του ΟΧΙ. Ένα έθιμο που είχε πολλά μα πολλά χρόνια χαθεί από τον Αστακό.

Παράλληλα δε με το Λύκειο ικανός συμπαραστάτης βρέθηκε και ο σύλλογος Χοβολιωτών. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη που συμμετείχαν μαζί με τους μαθητές στην αναβίωση του εθίμου αλλά και στην κατασκευή του ΟΧΙ. Ξεχωριστό ευχαριστήριο δε και σε όλους τους Αστακιώτες που συμμετείχαν με την παρουσία τους στην πορεία των λαμπαδηδρόμων και τους χειροκρότησαν θερμά από την πλατεία του Αστακού έως τον τελικό προορισμό τον Φάρο στο λιμάνι.

Όλοι οι πιο πάνω φορείς ήταν συντελεστές στην επιτυχία. Αρωγοί στην μεγάλη προσπάθειά μας όμως βρέθηκαν και πολλοί άλλοι που η αφάνεια της δημοσιότητας δεν τους έκανε γνωστούς στο ευρύ κοινό, αλλά τα μέλη του Δ.Σ γνωρίζουν πολύ καλά την προσφορά τους και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια και ομαδικά και ατομικά.


- Τον Πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομερου ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ, τους επιχειρηματίες Παναγιώτη ΠΑΣΧΟ (ιχθυέμπορα), Γιάννη ΚΡΙΚΡΗ (καφετερία εν Πλω), Γιάννη ΜΠΙΛΗ-ΣΑΜΑΡΑ (καφετερια drayland), Θωμά ΚΑΡΦΗ και Σπύρο ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ (καφετερια Λιογερμα) Τάκη και Άγγελο ΚΟΝΙΔΑΡΗ (φαστ φουτ Πεπίτο), Στέφανο ΛΥΣΣΑΡΗ (ψαροταβέρνα Blue Fish) που προσέφερε μάλιστα και μια ποικιλία ψαρικών για 4 άτομα που κληρώθηκε μέσα στο λεωφορείο.

- Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Βασίλη ΣΤΡΑΤΟ και στον γιο του ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ (που τυγχάνει και μέλος του Δ.Σ.) για την μεγάλη τους προσφορά να φιλοξενήσουν (αφιλοκερδώς) στο ξενοδοχείο HOTEL STRATOS τον οδηγό του λεωφορείο απαλλάσσοντας τον σύλλογο από ένα επιπλέον οικονομικό βάρος.

- ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο βοηθήσατε και στηρίξατε την προσπάθεια μας και δώσατε ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στην πρωτοβουλία μας, σας εγγυόμαστε ότι δεν θα τον καταχραστούμε ούτε θα τον εκμεταλλευτούμε για ιδιοτελείς σκοπούς. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.

Κλείνοντας σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές μας ή στο f/b Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών ή στο blog  https://syllogosapantaxoyastakiwtwn.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad