Κένταυρος Αστακού: Μεγάλη διάκριση για τις Αστακιώτισσες Παπαζώη Δέσποινα και Ζούλα Κωνσταντίνα! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Νοεμβρίου 2018

Κένταυρος Αστακού: Μεγάλη διάκριση για τις Αστακιώτισσες Παπαζώη Δέσποινα και Ζούλα Κωνσταντίνα!

- ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ TAEKWONDO!!!

- ΤΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΣΣΕΣ ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΖΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ!!

Το σερί των επιτυχιών για τον δραστήριο σύλλογο του Αστακού ανέλαβαν να συνεχίσουν τα κορίτσια του, και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε την 14/11/18 στο Πανελλήνιο Κύπελλο με την αθλήτρια ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο προσθέτοντας στην πλούσια συλλογή της άλλη μία πανελλήνια διάκριση. Να σημειώσουμε ότι η Κωνσταντίνα παρακολουθεί ταυτόχρονα και τη σχολή προπονητών στο TAEKWONDO που διεξάγεται στην Αθήνα, και γυμνάζεται παράλληλα σε σύλλογο των Αθηνών. Δύο ημέρες αργότερα, την 17 Νοεμβρίου 2018, διεξήχθη στον ίδιο χώρο, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO Παίδων – Κορασίδων, στο οποίο ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε με την αθλήτρια ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα του Ιωάννη, η οποία κατάφερε να κατακτήσει και αυτή το χάλκινο μετάλλιο, σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία, αφού χρειάστηκε να κερδίσει τέσσερις αγώνες, βγάζοντας έξω πολύ καλές αθλήτριες με πανελλήνιες διακρίσεις.

Έτσι ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ πέτυχε το απόλυτο αφού συμμετείχε με δύο αθλήτριες στις κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς και κατάφεραν και οι δύο να κατακτήσουν την τρίτη θέση στην Ελλάδα, σε αγώνες με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών αφού στο κύπελλο συμμετείχαν 850 αθλητές και αθλήτριες, ενώ στο πρωτάθλημα 800 αθλητές και αθλήτριες από κάθε γωνιά της χώρας, ανεβάζοντας τον πήχη του ανταγωνισμού πολύ ψηλά, δεδομένου ότι πέραν από τη θέση στο βάθρο το πανελλήνιο μετάλλιο σημαίνει και την απόκτηση των μορίων που βοηθά τους αθλητές στην εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι στέκεται επάξια δίπλα στους καλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό ολυμπιακό άθλημα, ανεβάζοντας κάθε φορά την μικρή πόλη του Αστακού σε πανελλήνια βάθρα. Η μεγάλη συμμετοχή καινούργιων μικρών αθλητών, η ενσωμάτωση των πιο έμπειρων μικρών στην αγωνιστική ομάδα, αλλά και το ρεύμα που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος, δικαιολογεί την αισιοδοξία ότι αυτή η πορεία θα συνεχιστεί χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι ο πρωταθλητισμός είναι αναγκαίος στο TAEKWODO, αφού ο καθένας μπορεί να ασχολείται με αυτή την τέχνη για διαφορετικούς λόγους, όπως αυτοάμυνα, καλή υγεία κ.λ.π.

Τα συγχαρητήρια για άλλη μία φορά στα κορίτσια!!!


Δελτίο Τύπου 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad