Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου ζητά την μονιμοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών των Δήμων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Νοεμβρίου 2018

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου ζητά την μονιμοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών των Δήμων

ΠΡΟΣ
Διοικητικό Συμβούλιο ΚΕΔΕ 


Θέμα: Επιτακτική Ανάγκη Μονιμοποίησης Προσωπικού των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών των Δήμων


Κυρίες και Κύριοι,

συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την ευαισθησία σας προκειμένου να μονιμοποιηθεί το προσωπικό στις μόνιμες δομές των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ των Δήμων.

Μήπως με την εμπειρία σας και την σοφία που έχετε αποκτήσει υπηρετώντας τόσα χρόνια την αυτοδιοίκηση θα έπρεπε να δείξετε και το ανάλογο ενδιαφέρον για την μονιμοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού που καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών των Δήμων;

Αυτά τα καταθέτουμε ως προβληματισμό.

Και Περιμένουμε τις δικές σας ενέργειες.


Με εκτίμηση, 

Ο Πρόεδρος 
Μουρκούσης Βασίλειος Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad