Παναγιώτης Στάϊκος: Πότε η διαίσθηση γίνεται παραίσθηση - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Νοεμβρίου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Πότε η διαίσθηση γίνεται παραίσθηση

Πότε η διαίσθηση γίνεται παραίσθηση.

Η διαίσθηση είναι ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα, που μας επιτρέπει να μάθουμε περισσότερα, απ' όσα μπορούμε να κάνουμε με τις πέντε αισθήσεις μας.

Όταν, όμως, ερευνάς σε βάθος ένα θέμα και μελετάς τις αμέτρητες δυνατότητες και επιλογές, χρησιμοποιείς την ευφυΐα σου για να διαχωρίσεις με βάση τη διαίσθησή σου, τι είναι σημαντικό και τι όχι.!!!!

Χρησιμοποίησε λοιπόν το μυαλό σου, δώσε μου λογικά επιχειρήματα και εγώ τότε θα εμπιστευθώ και θα σεβαστώ τη διαίσθησή σου.!!!!

Ως απόρροια όμως του πολιτισμού μας, πιστεύουμε ότι ο ορθολογισμός είναι αυτό, που θα πρέπει να επικρατήσει κατά τη λήψη των αποφάσεών μας για τα πάντα.!!!!

Παραίσθηση είναι διαταραχή των αισθήσεων κατά την οποία, χωρίς εξωτερικό ερέθισμα, έχει κανείς την αντίληψη φαινομένων που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Έτσι λοιπόν για όσους λένε, ότι έχουν την διαίσθηση, ότι ο Στάικος ετοιμάζει την αποχώρησή του, η πραγματικότητα είναι σκληρή γι ‘ αυτούς και απλά έχουν παραισθήσεις, λόγω της ανασφάλειας από την οποία διακατέχονται για τον εαυτό τους και δεν μπορούν να αντιληφθούν την πραγματικότητα, ότι ο Στάικος είναι Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Ξηρομέρου και όχι μόνο δεν αισθάνεται τις δικές σας ανασφάλειες, αλλά σας καλεί να κάνουμε ένα Γκάλοπ και εάν εσείς είστε μισή μονάδα μπροστά, τότε μαζί με έναν μεγάλο αριθμό υποψηφίων θα είναι υποψήφιος, στο ψηφοδέλτιο όποιου δείξει το Γκάλοπ, πως είναι ισχυρότερος .

Αν όμως το Γκάλοπ δείξει, πως ο Στάικος είναι ο ισχυρότερος στις προτιμήσεις των Δημοτών, τότε εσείς θα έλθετε ως υποψήφιοι στον Συνδυασμό του οποίου επικεφαλής είναι ο Στάικος ;;;;

Με σεβασμό στις φιλοδοξίες κάθε συμπολίτη μας, χωρίς διαισθήσεις και παραισθήσεις, αλλά με ορθολογισμό.


Παναγιώτης Στάικος 

Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Ξηρομέρου
μέχρι και την ώρα της κατάθεσης της Υποψηφιότητας μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad