Εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου - Υποψήφιος ο Γεράσιμος Μαλούσης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Νοεμβρίου 2018

Εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου - Υποψήφιος ο Γεράσιμος Μαλούσης

Την επόμενη Τρίτη 13-11-2018 θα γίνουν εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Αντιπρόσωποι στην Ο.Δ.Υ.Ε. καθώς και για νέα Εξελεγκτική Επιτροπή στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου.

Μεταξύ των υποψηφίων για την θέση του προέδρου του Δ.Σ. είναι και ο συντοπίτης μας, με καταγωγή από το Καραϊσκάκη Αστακού, Γεράσιμος Μαλούσης, εργαζόμενος στην Εισαγγελία Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, αφού ως Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου και μετά από παρότρυνση σχεδόν όλων των συναδέλφων του στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέρχεται ως υποψήφιος για την θέση του προέδρου έχοντας ήδη συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο με πολλά νέα πρόσωπα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad