Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών τοποθέτησε παγκάκια στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Αστακού (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Νοεμβρίου 2018

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών τοποθέτησε παγκάκια στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Αστακού (ΦΩΤΟ)

Άλλη μια επιτυχής παρέμβαση του συλλόγου μας. Ήταν ο πρώτος στόχος μας, ήταν η πρώτη παρέμβαση στο χωριό μας, ήταν η πρώτη πρωτοβουλία μας να κατασκευάσουμε τρία παγκάκια στον προαύλιο χώρο του Ναού μας, στον Άγιο Νικόλαο.

Ίσως η μοναδική εκκλησία πανελλαδικά που δεν είχε ένα παγκάκι όπου κάποιοι θα έδιωχναν το βάρος της κούρασης. Ήταν ένα στοίχημα (του Δ.Σ) για να ξεκινήσουμε από κάτι απλό που στην πορεία όχι μόνο απλό δεν ήταν αλλά αντιθέτως πολύ επίπονο και χρονοβόρο. 

Δεκάδες ώρες διατέθηκαν το καλοκαίρι στο λατομείο του Κώστα Παπαγιαννόπουλου παράλληλα με την υπερπολύτιμη βοήθεια του αγαπητού φίλου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΙΣΩΡΑ που με την καθοδήγησή του και την εμπειρία του βρήκαμε τις πέτρες, μεταφέρθηκαν στον σπαστήρα και κάτω από αντίξοες οικολογικές συνθήκες ανέβηκαν σε πάγκο όπου το πριόνι του λατομείου με τη μαεστρία του Γιώργου Καλισώρα τις μεταμόρφωσε σε κομψοτεχνήματα.

Παράλληλα δε η ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ --ΔΩΡΟ-- του ιδιοκτήτη επιχειρηματία Κώστα Παπαγιαννόπουλου ο οποίος μας πρόσφερε εντελώς δωρεάν το ορυκτό υλικό (πέτρες) καθώς και όλο τον τεχνικό εξοπλισμό για να διαμορφώσουμε τις ακατέργαστες πλάκες σε ομοιόμορφα τεμάχια, έφεραν το τελικό αποτέλεσμα που όλοι χαίρονται και θα χαιρόμαστε.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Αστακιωτών μην έχοντας άλλες (προς στιγμήν) δυνατότητες, το μόνο που προσφέρει στον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΙΣΩΡΑ και ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο Καρδιάς.

Οι Αστακιώτες που θα απολαμβάνουν τα λίγα λεπτά ξεκούρασης και ανάσας καθισμένοι στα παγκάκια θα σας ευγνωμονούν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad