Εγκαίνια για το νέο κομμωτήριο "GELEN" της Αστακιώτισας Γκέλυ Ταπραντζή στην Αθήνα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Νοεμβρίου 2018

Εγκαίνια για το νέο κομμωτήριο "GELEN" της Αστακιώτισας Γκέλυ Ταπραντζή στην Αθήνα

Σε μία λαμπρή και υπέροχη βραδιά το κομμωτήριο GELEN δέχτηκε τους φίλους του στον νέο του χώρο, δίνοντάς τους την δυνατότητα να το γνωρίσουν από κοντά. Ο χώρος που βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη, γέμισε από κόσμο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, με φίλους και γνωστούς να απευθύνουν στην διεύθυνση του νέου κομμωτηρίου τις ευχές τους για καλές δουλειές.

Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από την διακόσμηση, την αισθητική και την λειτουργικότητά του.

Μια πρόταση που έχει την δυναμική και την δυνατότητα να απορροφήσει τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες και να τις αφομοιώσει σε έναν χώρο που θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες του κομμωτηρίου. 

Τα εγκαίνια του νέου Hair Club, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και τους πιο θετικούς οιωνούς για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ένα κομμωτήριο που δεν περιποιείται μόνο τα μαλλιά σου, αλλά και όλη σου την ψυχολογία!
Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα! Λάμψη, ομορφιά, μουσική και υψηλούς προσκεκλημένους 

Παραβρέθηκαν πολλοί δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Νέας Σμύρνης, στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων που εδρεύουν στον Δήμο, αλλά και πάρα πολλοί Αιτωλοακαρνάνες .Ξηρομερίτες αλλά και από άλλες πόλεις του Νομού μας, μιας και η Γκέλυ Ταπρατζή είναι γέννημα θρέμα Αστακιώτισα. 

Το Hair Sallon GELEN είναι ένας πολυχώρος, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον χώρο της ομορφιάς και ενδιαφέρει όλες τις γυναίκες. Μαλλιά, μακιγιάζ, αισθητική, μασάζ, αποτρίχωση, νύχια… ότι κάνει μια γυναίκα να νιώθει πιο θηλυκό και πιο σέξι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad