Αγρίνιο: 3ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Δεκεμβρίου 2018

Αγρίνιο: 3ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ

3ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ

Για άλλη μια χρονιά η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συνδιοργανώνει αυτή τη φορά με τον Δήμο Αγρινίου, το καθιερωμένο πλέον Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου. Το τουρνουά φέτος θα πραγματοποιηθεί 3 και 4 Ιανουαρίου στο καινούργιο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην αερογέφυρα Αγρινίου. Τέσσερις ομάδες θα συμμετέχουν στο διαγωνιστικό μέρος και αυτές θα είναι: Η ομάδα των αστυνομικών, η ομάδα των δικηγόρων, η ομάδα των εμπόρων και η ομάδα των επαγγελματιών εστίασης.

Στα πλαίσια του τουρνουά θα συμμετέχουν επίσης ο Σύνδεσμος Βετεράνων μπάσκετ Αγρινίου καθώς και η ΕΣΚΑΒΔΕ, που θα πραγματοποιήσουν την μια μέρα αγώνα μεταξύ Βετεράνων μπάσκετ και την επόμενη αγώνα μεταξύ νέων. Το χθες και το αύριο της πόλης μας στο μπάσκετ, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι φορείς που συμμετέχουν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τους συμπολίτες μας που χρήζουν της βοήθειάς μας.

Φέτος έχουν εκδοθεί 3.000 εισιτήρια αξίας 2 ευρώ το καθένα, τα οποία ήδη διατίθενται απ' τους φορείς των ομάδων που θα συμμετέχουν. Τα έσοδα φέτος θα διατεθούν ως εξής. Τα δύο τρίτα στην αγορά τροφίμων για την στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο καθώς και την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου στο Αγρίνιο. Το ένα τρίτο για την οικονομική στήριξη συνανθρώπων μας που χρήζουν της βοήθειάς μας.

Ζητάμε για άλλη μια χρονιά απ’ τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας να εξαντλήσουν τα εισιτήρια, δείχνοντας έμπρακτα αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους όσους στηρίζουν κάθε χρόνο την πρωτοβουλία μας αυτή. Στους απλούς πολίτες που εξαντλούν τα εισιτήρια του τουρνουά, αλλά και στις επιχειρήσεις που σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή μας στηρίζουν με τις χορηγίες τους.

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη.


Για το Δ.Σ
Ταμπακέλης Δημοσθένης
Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad