Ξεκινούν οι εγγραφές στο Γυμναστήριο της Τ.Κ. Παπαδάτου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Δεκεμβρίου 2018

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Γυμναστήριο της Τ.Κ. Παπαδάτου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου σας ενημερώνει ότι το Γυμναστήριο στην Τ.Κ. Παπαδάτου διαθέτει πλέον υπεύθυνη Γυμνάστρια, την κα Παπαχρήστου Χριστίνα, κατά τις ώρες 8:00 π.μ.-2:00 μ.μ.

Παρακαλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποιο από τα προγράμματα που θα υλοποιούνται στο Γυμναστήριο κατά τις πρωινές ώρες, να προσέλθουν για εγγραφές στα ανάλογα τμήματα που θα αρχίσουν από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Το τελικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων/τμημάτων θα ανακοινωθεί ύστερα από τη σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος.
  • Εγγραφές (συμπλήρωση αίτησης-υπεύθυνη δήλωση) και εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα προγράμματα που θα υλοποιούνται καθημερινά στο χώρο του Γυμναστηρίου Παπαδάτου θα πραγματοποιούνται όλη την εβδομάδα κατά τις ώρες 8:00 π.μ. - 2:00 μ.μ. στο χώρο του Γυμναστηρίου 
  • Υπεύθυνη Γυμνάστρια: κα Παπαχρήστου Χριστίνα 
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2646041482 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad