Ταεκβοντό: Στο βάθρο των νικητών ξανά η πόλη του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Δεκεμβρίου 2018

Ταεκβοντό: Στο βάθρο των νικητών ξανά η πόλη του Αστακού

Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΏΝ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!!

ΜΕ 5 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ 4 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 5η ΘΕΣΗ Ο ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ!!! 

1 ΧΡΥΣΌ, 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΊΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ!!
  • ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΊΤΣΙ, η ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα του Χρήστου.
  • ΑΣΗΜΈΝΙΟ, η ΜΑΚΡΗ Αλεξάνδρα του Ιωάννη.
  • ΧΑΛΚΙΝΕΣ, η ΤΣΑΡΚΟΥ Αλεξάνδρα του Ιωάννη και ΜΆΚΡΗ Σοφία του Ιωάννη.
  • 5 η ΘΕΣΗ, η ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ Άννα του Νικολάου.

Πρωταγωνίστησαν τα Κορίτσια του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ στο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με την επωνυμία "Kim E Liu, Ευ αγωνίζεσθαι", το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η ΈΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΌΤΙΟΥ ΕΛΛΆΔΟΣ (Ε.Τ.Α.Ν.Ε.) στις 21-23 Δεκεμβρίου 2018 μετατρέποντας το, σε μεγάλη γιορτή στην οποία συμμετείχαν 1660 Αθλητές, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Λαμία, έως τα Δωδεκάνησα και τη μακρινή Κρήτη, δίνοντας ραντεβού στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα προκειμένου να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Μιλάμε για το 10 ο φεστιβάλ «Ευ Αγωνίζεσθαι», στο οποίο η αριθμητική συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, πιστοποιώντας την μεγάλη ανοδική πορεία του Ολυμπιακού Αθλήματος του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, το οποίο να σημειώσουμε ότι αριθμητικά, βρίσκεται στην πρώτη θέση στα Μαχητικά Αθλήματα, και στα Ατομικά αθλήματα παγκοσμίως.

Παρών ο Αστακός και σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός με ΠΈΝΤΕ ΚΟΡΊΤΣΙΑ, τα οποία είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση και καλή προετοιμασία, φέρνοντας στην πόλη μας 4 μετάλλια και μια 5 η θέση.

Είναι μια ακόμη επιτυχία για τον δραστήριο ΚΈΝΤΑΥΡΟ και την πόλη του Αστακού. Αυτή τη φορά ξεχωριστή, γιατί όλα αυτά τα κορίτσια είναι κάτω από 12 ετών, πράγμα που μας γεμίζει με αισιοδοξία, αφού η αγωνιστική τους πορεία στην ουσία τώρα αρχίζει.

Έτσι το 2018, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΚΈΝΤΑΥΡΟ αφού ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά από πλευράς μεταλλίων, εκδηλώσεων, όπως επίσης και από πλευράς εγγραφών νέων παιδιών, οι οποίες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, και στα 2 Αθλήματα που καλλιεργεί, το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και το KICK BOXING.

Ευχόμαστε και το 2019 που έρχεται σε λίγο, να βρει τον ΚΈΝΤΑΥΡΟ αλλά και τα άλλα σωματεία της πόλης μας, στην κορυφή του Αθλητικού Χάρτη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την διάκριση τους.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΕΙΡΉΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad