Νεκρός 22χρονος παίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Ιανουαρίου 2019

Νεκρός 22χρονος παίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Σοκαρισμένη είναι από την Παρασκευή η τοπική κοινωνία στο Καρπενήσι για τον αδόκητο χαμό του νεαρού παίκτη του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Ο άτυχος 22χρονος από το Καρπενήσι σπούδαζε στο ΤΕΙ της Λάρισας και παράλληλα ασχολούνταν με πάθος με το χορό που τόσο αγαπούσε. Οι σπουδές του τελείωσαν κι ο ίδιος αποφάσισε να μείνει στη Λάρισα όπου και εργάζονταν σε γνωστό εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

Ο μόλις 22 ετών Αλέξανδρος – ή Άλεξ πως τον φώναζαν οι φίλοι – Τσιάλτας, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει ολόκληρη την Ελλάδα με τις χορευτικές του ικανότητες, κατά την παρουσία του στο δημοφιλές τηλεοπτικό talent show, βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός στο σπίτι του, όπου διέμενε μόνος του.

Μία φίλη του που ανησύχησε γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά, ειδοποίησε τις αρχές με το ΕΚΑΒ να σπεύδει αλλά να είναι αργά.

Η ιατροδικαστική έκθεση είναι αυτή που θα δείξει από τι «έφυγε» ο Αλέξανδρος Τσιάλτας, ωστόσο ένα πιθανό σενάριο είναι ο θάνατός του να οφείλεται σε ηλεκτροπληξία.



Όπως αναφέρει το tinealarissa.gr, ο άτυχος 22χρονος, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, έχασε τη ζωή του πιθανότατα από ηλεκτροπληξία, με τον στεγνωτήρα μαλλιών (σεσουάρ) να θεωρείται ως το πιθανότερο, πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μοιραίο «φονικό όπλο» που προκάλεσε τον θάνατο του νεαρού.

Σε κάθε περίπτωση η παραγγελθείσα νεκροψία-νεκροτομή θα καταδείξει την αιτία θανάτου του άτυχου 22χρονου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad