Κλείνει το 50% των καταστημάτων ΕΛΤΑ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Ιανουαρίου 2019

Κλείνει το 50% των καταστημάτων ΕΛΤΑ


Σε απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ, καθώς, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών, Γιώργος Βασιλόπουλος, εντός της χρόνιας αναμένεται να μπει λουκέτο στο 50% των καταστημάτων, που σημαίνει ότι 1850 εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους.

Κατά τον ίδιο, το πρόβλημα ρευστότητας προκύπτει από τα χρέη του Δημοσίου προς τα ΕΛΤΑ, που φτάνουν τα 250 εκατομμύρια ευρώ, ενώ, όπως είπε, οι οφειλές των ιδιωτών είναι ελεγχόμενες και αγγίζουν τα 20 με 25 εκατομμύρια.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως η Ομοσπονδία έχει στείλει εξώδικο στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής καθώς παρά τις προσπάθειές της, η ηγεσία του Υπουργείου δεν έχει κανονίσει συνάντηση.

Σήμερα στις 11 το πρωί οι ταχυδρομικοί θα συγκεντρωθούν στην Πατησίων (στο θέατρο Αλφα) και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad