Πετρονικολός Πάνος: Το Μνημείο Ηρώων περιμένει, ας απαντήσουν οι αρμόδιοι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιανουαρίου 2019

Πετρονικολός Πάνος: Το Μνημείο Ηρώων περιμένει, ας απαντήσουν οι αρμόδιοι

ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ


Αγαπητέ Πρόεδρε και Τοπικό Συμβούλιο,

Αγαπητέ Πρόεδρε και Δ.Σ. Συλλόγου Βελά,

Έπειτα από 3 χρόνια καθυστέρησης με υπόγειες διαδρομές και χωρίς να γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους, καθυστέρησε το Μνημείο Ηρώων στο χωριό μας που με τόση χαρά και πάθος είχατε αναλάβει σαν Σύλλογος μαζί με την βοήθεια του Τοπικού Προέδρου.

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ.

Μετά λύπης μου βλέπω ότι αλλάξατε γνώμη και αναιρείτε αυτά που έχουν ειπωθεί και δημοσιευθεί από εσάς τους ίδιους σε φύλλα της εφημερίδας «Η ΒΕΛΑ». 

Ισχυρίζεστε ότι δεν υπάρχει έγκριση, άλλα γράφεται όμως……

Στον αριθ. Φύλλου 88 (Οκτω-Νοεμ-Δεκ 2016- Ιαν – Φεβρ-Μαρ 2017) της Εφημερίδας «Η ΒΕΛΑ»
  • Ο Πρόεδρος του Χωριού απάντησε θετικά.
  • Θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου
  • Απόφαση Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας
  • Ισχυριστήκατε ότι στο χωριό συγκεντρώθηκαν 1500€ για την ανέγερσή τουΤι μεσολάβησε και ακυρώνεται όλα τα παραπάνω και την προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ.; 

Πληροφορούμε ότι κάποιοι θεσμικοί απειλούν με μηνύσεις. Εμείς οι Πετρονικολός Παναγιώτης του Αθανασίου, Κυριάκος Δημήτριος του Σπύρου και Τσόμπος Κωνσταντίνος του Σπύρου αναλαμβάνουμε την ευθύνη της τοποθέτησης του Μνημείου Ηρώων. Κάποιοι άνανδροι πήγαν νύχτα και το βεβήλωσαν. Έχουμε το θάρρος να το ξανατοποθετήσουμε. Δεν θα το κάνουμε όμως, θα το αφήσουμε να στέκεται εκεί. Και ζητάμε από τον Πρόεδρο του Χωριού και από το Πρόεδρο του Δ.Σ. Βελά, κάτω από Δημοκρατικές Διαδικασίες μαζί με όλους τους χωριανούς να συζητήσουμε το θέμα, δηλαδή Ανοιχτή Γενική Συνέλευση μαζί με τους Ετεροδημότες. Με εκτίμηση, 
Πετρονικολός Πάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad