Περιοδεία του Δημήτρη Στρατούλη σε Αγρίνιο και Ξηρόμερο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Ιανουαρίου 2019

Περιοδεία του Δημήτρη Στρατούλη σε Αγρίνιο και Ξηρόμερο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. της Λαϊκής Ενότητας, στο Αγρίνιο και στο Ξηρόμερο.

Το Αγρίνιο θα επισκεφτεί, την Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2019, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δημήτρης Στρατούλης, όπου, με κλιμάκιο από μέλη της Ν.Ε. και της Πολιτικής Επιτροπής Αγρινίου, θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο από τις 5 μμ έως και τις 6:30 μμ.

Εν συνεχεία, στις 6:30 μμ στο ξενοδοχείο "Imperial" θα μιλήσει σε σύσκεψη μελών της ΛΑΕ από την Αιτωλοακαρνανία για τις πολιτικές εξελίξεις και την παρέμβαση της ΛΑΕ στις βουλευτικές, δημοτικές, περιφερειακές εκλογές καθώς και για τις ευρωεκλογές.

Το Σάββατο 2 Φλεβάρη 2019 στις 10 πμ θα συναντηθεί με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου στα γραφεία του συλλόγου.

Στη συνέχεια στις 12 το μεσημέρι θα συμμετάσχει σε σύσκεψη μελών της ΛΑΕ στο Ξηρόμερο και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα περιοδεύσει σε χωριά του Ξηρομέρου.

Αθήνα 30/01/2019
Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad