Η πρώτη μεγάλη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Ιανουαρίου 2019

Η πρώτη μεγάλη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών

Αγαπητοί φίλοι Αστακιώτες

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που έχει προγραμματίσει αμέσως μετά την εκδήλωση στην στοά βιβλίου (Πεσματζόγλου και Σταδίου) την Δευτέρα 28/1/2019 για να αποτρέψουμε το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό, διοργανώνει την πρώτη μεγάλη χοροεσπερίδα μαζί με την κοπή βασιλόπιτας στο εκπληκτικό μουσικό κέντρο "ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ LIVE" στην Οδό Γαλατσίου και Αγ. Λαύρας.

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην πρώτη μεγάλη συνάντησή μας για να ξαναενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ξαναδώσουμε ζωή στον Αστακό. Θέλουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας διότι θα είναι ένας ψήφος εμπιστοσύνης στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου. Έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε εντυπωσιακές εκδηλώσεις στον ΑΣΤΑΚΟ που όλοι αγαπάμε και ένα μικρο δείγμα των προθέσεων μας θα τις ανακοινώσουμε εκεί.

Θεωρώ ότι θα υπερισχύσει το συναίσθημα της αγάπης και της αλληλεγγύης τόσο απέναντι στον Σύλλογο Αστακιωτών όσο και στους πολλούς συντοπίτες μας. Πρέπει να δείξουμε ότι η δυναμική των Αστακιωτών είναι τόσο ισχυρή που δεν μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει. Σας ζητάμε (δεν σας παρακαλάμε) να ενισχύσετε την προσπάθειά μας ούτως ώστε να έχουμε την ηθική ικανοποίηση αλλά και την ψυχολογία μας σε υψηλό βαθμό και ότι αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε έχει ανταπόκριση.

Στο χέρι σας είναι να μας στηρίξετε και να μας εμψυχώσετε. Στο χέρι σας είναι επίσης να αφήσουμε πίσω παλιές κακές αναμνήσεις και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν μπορεί να μιλάμε για το μέλλον του Αστακού χωρίς να στηρίζουμε φορείς που θέλουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα του Αστακού.

Εμείς έχουμε στόχο να ανεβάσουμε τον Αστακό στο μέγιστο σημείο που του αρμόζει. Εσείς θέλετε; 

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 10/2 ΣΤΟ ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ
 (Η τετραμελής ορχήστρα θα σας καθηλώσει έως το βράδυ)

ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ 
ΤΟ Δ.Σ. 

Σ.Σ. Επειδή το κέντρο έχει μια ορισμένη χωρητικότητα καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας σύντομα για να έχουμε τον ακριβή αριθμό προσκεκλημένων. Δεν είχαμε την δυνατότητα να επιλέξουμε μεγαλύτερο του συγκεκριμένου διότι η ανασφάλεια των καιρών μας καθιστούσε επιφυλακτικούς. Αν διαπιστώσουμε ότι η χωρητικότητα θα ξεπεράσει την προσδοκία μας τότε θα πάρουμε και το διπλανό μαγαζί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad