Γιώργος Βαρεμένος: Να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Ιανουαρίου 2019

Γιώργος Βαρεμένος: Να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό


Γιώργος Βαρεμένος
Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, ΣΥΡΙΖΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
29 Ιανουαρίου 2019

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το επαπειλούμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος δήλωσε ότι:

«Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης έχει ζητήσει από την Ένωση Τραπεζών τα μέλη της να πάρουν υπόψη τις ανάγκες της κάθε περιοχής και να μην κλείνουν υποκαταστήματα με βάση την ανελαστική χρήση κάποιων αριθμών. Πρέπει να ισχύσει ό,τι και με τα φαρμακεία, θα έλεγε κανείς, ώστε να μη μένει καμία πόλη χωρίς τράπεζα. Δεν μπορείς να παρακινείς τους κατοίκους σε συναλλαγές και μετά να λες, κλείνω το υποκατάστημα».

Ο κ. Βαρεμένος μετέφερε στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, την ανάγκη να εξαντληθούν όλα τα μέσα προκειμένου να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής στον Αστακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad