Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Λιβάνης: «Απούσα η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Ιανουαρίου 2019

Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Λιβάνης: «Απούσα η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας»

Από την περασμένη Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 με εντολή του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη το προσωπικό του Δήμου (τεχνικό, εργατικό δυναμικό) τέθηκε σε επιφυλακή και λειτουργία επί 24ωρου βάσεως προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επέλαση του χιονιά.

Συνολικά, σε επιφυλακή τέθηκαν συνεργεία, με αποχιονιστικά μηχανήματα με χειριστές και βοηθούς, JCB με χειριστές, Γκρέιντερ και μάλιστα μισθώθηκαν και επιπλέον επιπλέον μηχανήματα, που ρίχτηκαν στη μάχη αντιμετώπισης του χιονιά που επιχειρούσαν καθημερινά για τον καθαρισμό των επαρχιακών δρόμων. 

Όμως από αυτή τη μάχη για να διατηρηθούν οι δρόμοι ανοικτοί έλαμψε δια της απουσίας της και ήταν ανύπαρκτη η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας. Από το Σάββατο ζητήσαμε αλάτι και σήμερα το πρωί ήταν να πάει συνεργείο να το παραλάβει και το ανέβαλαν για την προσεχή Πέμπτη με αποτέλεσμα να έχουν μετατραπεί οι δρόμοι σε παγοδρόμια και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος.

Παρ’ όλες τις εκκλήσεις μας για την βοήθειά σας, τρεις μέρες τώρα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και είστε απόντες κύριοι της Πολιτικής Προστασία της Περιφέρειας!!!


Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου
Λιβάνης Θεόδωρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad