Αστακός: Μάγεψε το κοινό η χορωδία "Εμέλεια" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιανουαρίου 2019

Αστακός: Μάγεψε το κοινό η χορωδία "Εμέλεια"

Την Πέμπτη 27 του μηνός Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας του Αγίου Νικολάου Αστακού, πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση από τη χορωδία "ΕΜΕΛΕΙΑ".

Τα παιδιά με τις υπέροχες φωνές τους διευθυνόμενα από τον χωράρχη τους κ. Κωνσταντίνο Καμζελά μαγέψανε το κοινό με τις υπέροχες φωνές τους ψάλλοντας Χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγουδώντας κάλαντα από όλη την Ελλάδα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της κ. Σταυρούλας Καντάνη με τίτλο "Νύχτες γεμάτες φως" που με τις ωραίες ιστορίες του κίνησε το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων.

Η παράσταση διεξήχθη σε πνεύμα εορταστικό εν όψη του Αγίου Δωδεκαημέρου γεμίζοντας χαρά και προσφέροντας χαρά σε όσους την παρακολούθησαν.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad