Κινηματογραφική καταδίωξη στο Αγρίνιο - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Αγρίνιο


Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα περίπου στη 13.00 το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αγρινίου, της Αγίας Τριάδας, της Περιμετρικής Οδού και εκτός Αγρινίου, στην περιοχή της Καμαρούλας και του Σχίνου!

Η αστυνομία καταδίωκε αυτοκίνητο μάρκας Peugeot με δύο επιβαίνοντες. Ο οδηγός έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αγροτικό και δίκυκλο, ακριβώς απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, και εξαφανίσθηκε προς την οδό Μακρή και την περιμετρική οδό.

Στην καταδίωξη συμμετείχαν περιπολικά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη το ένα από τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και αναζητείται το δεύτερο άτομο.

Το όχημα πιθανότατα δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας, ενώ φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των δύο που επέβαιναν στο αυτοκίνητο είναι γνώριμος της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad