Τηλεθεάτρια κέρδισε αυτοκίνητο, τους έβρισε και τους είπε δώστε το αλλού! (ΒΙΝΤΕΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Ιανουαρίου 2019

Τηλεθεάτρια κέρδισε αυτοκίνητο, τους έβρισε και τους είπε δώστε το αλλού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοναδικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο κλείσιμο της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στον τηλεοπτικό σταθμό Open, όταν η μεγάλη νικήτρια του δώρου της εκπομπής αρνήθηκε να πάρει το αυτοκίνητο δώρο κι αντίθετα άρχισε να «στολίζει» τον παρουσιαστή και τον καλεσμένο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την μεγάλη νικήτρια του αυτοκινήτου που δινόταν ως δώρο από την παραγωγή, όμως η γυναίκα που βγήκε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής δεν φάνηκε να συγκινείται ιδιαίτερα από την τύχη της.

Έτσι, αφού δήλωσε πως συμμετείχε στην κλήρωση για να κερδίσει κάποιο κινητό τηλέφωνο, στη συνέχεια αρνήθηκε να παραλάβει το δώρο της, λέγοντας στον έκπληκτο παρουσιαστή να το δώσει αλλού.

Και σα να μην έφτανε μόνο αυτό, η γυναίκα από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση όσους βρίσκονταν σε live μετάδοση στο πλατό της εκπομπής, όταν άρχισε να βρίζει στον «αέρα», αφήνοντας «παγωτό» τον Νίκο Μουτσινά, που δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad