Το Μεσολόγγι στις περιοχές που παίρνουν άδεια για καλλιέργεια Ιατρικής Κάνναβης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιανουαρίου 2019

Το Μεσολόγγι στις περιοχές που παίρνουν άδεια για καλλιέργεια Ιατρικής Κάνναβης

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για επενδύσεις στην ελληνική αγορά φαρμακευτικής κάνναβης καθώς ήδη έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο υπουργείο 26 φάκελοι επενδυτών προς εξέταση, μεταξύ των οποίων αυτές που «ελκουν την καταγωγή τους», από την Ηλεία, το Μεσολόγγι και την Κορινθία.

Μάλιστα μετά τις δύο πρώτες άδειες που χορηγήθηκαν το Νοέμβριο άλλη μία στην περιοχή της Κορινθίας βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στο τελικό στάδιο έγκρισης Οι 14 νέες επενδυτικές προτάσεις που έχουν κατατεθεί είναι συνολικής αξίας 160 εκατομμυρίων ευρώ ενώ μαζί με τις 12 που κατατέθηκαν το Νοέμβριο το σύνολο αυξάνεται στα 344 εκατομμύρια ευρώ και προβλέπεται η δημιουργία 1.436 θέσεων εργασίας .

Οι 26 αιτήσεις αφορούν περιοχές 7 στη Θήβα 5 στο Κιλκίς τρεις στην Καστοριά δύο στην Αττική και από μία σε Κορινθία Σπάρτη Ηλεία Μεσολόγγι Μαγνησία Χαλκιδική Φωκίδα και Πρέβεζα.

Με πληροφορίες από ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ / patratimes


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad