Ενέργειες του "Συλλόγου Αστακιωτών" για να μείνει η Εθνική Τράπεζα στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιανουαρίου 2019

Ενέργειες του "Συλλόγου Αστακιωτών" για να μείνει η Εθνική Τράπεζα στον Αστακό

Όπως γνωρίζεται σε λίγες ημέρες (ή εβδομάδες) η Εθνική Τράπεζα μας "αποχαιρετά" από τον Αστακό. Όπως αντιλαμβάνεσθε το πλήγμα είναι μεγάλο όχι μόνο για τον Αστακό αλλά και για όλους όσους μένουν στα γύρω χωριά της ευρύτερης περιοχής και εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο κατάστημα της τράπεζας.

Ο σύλλογος Αστακιωτών εντός των προσεχών ημερών θα προβεί σε κάποιες ενέργειες και σε συνεργασία με άλλους συλλόγους, φορείς και την ομοσπονδία, καθώς και με φυσικά πρόσωπα (βουλευτές, δημάρχους πρ. βουλευτές. πρ υπουργούς, κλπ), έχοντας σαν κύριο και μοναδικό στόχο την παραμονή του καταστήματος στον Αστακό.

Ζητάμε από όλους εσάς να συμπαρασταθείτε στο κάλεσμά μας (όποιο και αν είναι αυτό) και με την συμμετοχή σας να καταφέρουμε να αλλάξουμε την απόφαση της διοίκησης της τράπεζας.

Αύριο ίσως γίνει μια πρώτη συνάντηση με κάποιους φίλους Αστακιώτες για να δούμε και να βρούμε το πλαίσιο των κινητοποιήσεων μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad