Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος «Αετοί Ξηρομέρου» στο "My Style Rocks" (ΒΙΝΤΕΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Ιανουαρίου 2019

Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος «Αετοί Ξηρομέρου» στο "My Style Rocks" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το χθεσινό Gala του My Style Rocks, ήταν αφιερωμένο στην Ελληνική παράδοση και τις διαγωνιζόμενες στις εμφανίσεις τους συνόδευαν Πολιτιστικοί Χορευτικοί Σύλλογοι από διάφορες περιοχές της χώρας.

Την Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη στην είσοδό της συνόδευσε ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος «Αετοί Ξηρομέρου», με χορευτές από τα Βλυζιανά.

Η Μπέτυ Μαγγίρα, μία εκ των κριτών του τηλεπαιχνιδιού ρώτησε τον σύλλογο αν ξέρουν Θρακιώτικα και τελικά χόρεψε μαζί τους την παραδοσιακή Μπαϊντούσκα.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο γηραιότερος του συλλόγου με την γκρι ενδυμασία με τον σύλλογο να εξηγεί πως πρόκειται για Μεσολογγίτικη φορεσιά.

Όταν μάλιστα το άκουσε αυτό το ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, (που είναι ένας εκ των τεσσάρων κριτών και πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου), αναφώνησε: «Από το Μεσολόγγι; Γεια σου ρε Μπακοδήμου!».


Δείτε τους στο video από το 44 λεπτό και μετά:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad