Δήμος Ξηρομέρου: Κάλεσμα στους πολίτες του Χοβολιού να συνδεθούν με το νέο δίκτυο ύδρευσης του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Ξηρομέρου: Κάλεσμα στους πολίτες του Χοβολιού να συνδεθούν με το νέο δίκτυο ύδρευσης του Αστακού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Αγαπητοί Συνδημότες – Συνδημότισσες της Πόλης του Αστακού,

Με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης, σας γνωρίζουμε ότι οι εργασίες του νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αστακού συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.
Μέχρι σήμερα έχει κατασκευαστεί το 60% (εξήντα τοις εκατό) του έργου αυτού.
Συγκεκριμένα το δίκτυο στον οικισμό του Χοβολιού έχει ολοκληρωθεί πλήρως και είναι έτοιμο να τεθεί σε άμεση λειτουργία.

Καλούμε όλους τους πολίτες που κατοικούν στο Χοβολιό μέχρι και τον Άγιο Γεώργιο, να προσέλθουν στο Δημαρχείο, να κάνουν σχετική αίτηση προκειμένου να συνδεθούν με το νέο δίκτυο ύδρευσης της πόλης.

Σας ενημερώνουμε ότι τα νέα υδρόμετρα που θα τοποθετηθούν στα φρεάτια, είναι ηλεκτρονικού τύπου και θα χορηγηθούν ΔΩΡΕΑΝ στους πολίτες από το Δήμο.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Δημοτικό Κατάστημα κάθε εργάσιμη μέρα και ώρα από την Παρασκευή 15/02/2019 μέχρι και την Παρασκευή 15/03/2019.

Για όλο αυτό το χρονικό αυτό διάστημα θα λειτουργούν ταυτόχρονα και τα δύο δίκτυα.
Την Παρασκευή 15/03/2019 ο Δήμος θα προχωρήσει στη διακοπή του παλαιού δικτύου στον παραπάνω οικισμό και η υδροδότηση των πολιτών της περιοχής αυτής θα γίνεται μόνο από το καινούριο δίκτυο.

Για το λόγο αυτό κάνουμε έκκληση στους πολίτες να κάνουν άμεσα σχετική αίτηση μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως επικοινωνείτε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Λιβάνη Θεόδωρο στα τηλέφωνα 2646360533 – 6983791060.

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου
Γαλούνης Ερωτόκριτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad