Ο Ηρακλής Αστακού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (φώτο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ηρακλής Αστακού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (φώτο)


ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο το βράδυ 02/02/2019 στο Καφέ – Μεζεδοπωλείο - Ψητοπωλείο «Ο ΤΖΑΚ» και σε μια άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αποστόλης Ντίνος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και επιτυχίες στην ομάδα.

Ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για την πολύ καλή συνεργασία με τη Διοίκηση και την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών στους αγωνιστικούς χώρους. Ευχαρίστησε, επίσης, τα κρεοπωλεία Σκουτέρη και Σόμπολου για την προσφορά των κρεάτων. Το φλουρί, μαζί με ένα δώρο ρολόι χειρός, κέρδισε ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Λιβάνης.

Επίσης, κάνουμε γνωστό ότι το Σάββατο της Αποκριάς 9 Μαρτίου 2019 ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού θα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο ετήσιο αποκριάτικο χορό του στην αίθουσα εκδηλώσεων ΚΤΗΜΑ ΙΟΝΙΟ του κ. Βαγγέλη Χολή με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Συνεπιβάτες». 

Θα ακολουθήσουν λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα και βραβεύσεις παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΗΡΑΚΛΗ και ανθρώπων που πρόσφεραν στον αθλητισμό. 






Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad