Επίθεση Απόστολου Πανταζή κατά του Λευτέρη Μάντζαρη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Φεβρουαρίου 2019

Επίθεση Απόστολου Πανταζή κατά του Λευτέρη Μάντζαρη


Ο πρώην αντιδήμαρχος Ξηρομέρου και δημοτικός σύμβουλος κ. Αποστόλης Πανταζής, μετά τις επιθέσεις κατά των πρώην αντιδημάρχων κ. Παναγιώτη Γκόλια και κ. Κώστα Λαϊνά, επανέρχεται σήμερα και εξαπολύει δριμεία επίθεση και κατά του επικεφαλής της "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ" και δημοτικού συμβούλου κ. Ελευθέριου Μάντζαρη με αφορμή κάποια ανάρτηση -κριτική του τελευταίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να επισημάνουμε ότι για τη σωστή προσέγγιση και παρουσίαση του θέματος, η οποία πρέπει να γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς τους κανόνες δεοντολογίας, θα δημοσιεύσουμε και τις δύο πλευρές, ώστε να διασφαλιστεί η σφαιρική ενημέρωση και οι αναγνώστες μας, να βγάλουν καλύτερα τα συμπεράσματά τους.

Παραθέτουμε την ανάρτηση του κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ:


Άκουσα το μονόλογο του Δημάρχου κ. Γαλούνη και του δημοτικού συμβούλου κ. Πανταζή.
Τρεις πρώτες παρατηρήσεις, γιατί απάντηση θα υπάρξει στη συνέχεια από το συνδυασμό του κ. Τριανταφυλλάκη.

1) Όταν με ειδοποίησαν για το μονόλογο των δύο, ήμουν στην παραλία και έπινα καφέ κρυμμένος πίσω από τον πάγκο της καφετέριας, ναι, ναι, μας κυνηγάει ο κόσμος, κρυβόμαστε, όπου μας βρει μας βρίζει, μας λοιδορεί, μας φτύνει γιατί δε διοικούμε τον τόπο καλά, γιατί ο Αστακός έχει πιάσει πάτο, γιατί δεν έχουμε όραμα, γιατί λέμε ψέματα και δε μπορούμε να κοιτάξουμε τον κόσμο στα μάτια και γιατί αυτά και άλλα πολλά τα διαθέτει η παράταξη του κ. Γαλούνη η οποία κέρδισε τις εκλογές του 2014 έχοντας ως βάση όραμα για τον τόπο, γνήσιες ξηρομερίτικες αρχές και παραδόσεις και τέλος πείθοντας τον κόσμο με το πρόγραμμα της......

2) Αφού ο συνδυασμός ο δικός μας θα έρθει τρίτος και καταϊδρωμένος γιατί ασχολείστε στα δυο τρίτα του μονολόγου σας με μας..;;;; Λυπηθείτε μας μέσα στη μοναξιά μας και αν δε συμπληρώσουμε συνδυασμό, επειδή ως γνωστόν είστε πολύ large τύποι, δώστε και σε μας κανένα υποψήφιο... Μη πάτε μόνοι σας στις εκλογές, αμαρτία είναι... Άλλωστε με τόσα έργα δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε.

3) Ακούγοντας όλα αυτά τα έργα βγήκα έξω και ω του θαύματος!!!!!! Άλλος Αστακός, τι συντριβάνια στην πλατεία με νερά κρυστάλλινα να τρέχουν, κρεμαστοί κήποι, πιο πέρα δρόμοι καθαροί και ασφαλτοστρωμένοι με διαγραμμίσεις, σηματοδοτημένο, μέχρι και φανάρια υπήρχαν, φώτα παντού αναμμένα κι ας ήταν μέρα, σύστημα αποστράγγισης των υδάτων, φρεάτια που μοσχοβολούσαν (φανερό πως δούλευε ο βιολογικός), φορτηγά γεμάτα αμνοερίφια (είχαν ανοίξει τα σφαγεία) παιδιά να τρέχουν δεξιά κι αριστερά (λύθηκε και το δημογραφικό σκέφτηκα), το Δημαρχείο ανοιχτό (!!!) ναι!!! Σάββατο απόγευμα ανοιχτό!!!!! Φαντάστηκα το Δήμαρχο να δουλεύει(όχι τον κόσμο) πυρετωδώς, η παιδική χαρά ακόμα πιο σύγχρονη, καινούργια παιχνίδια και όχι τα παλιά τα σκουριασμένα, πλακοστρωμένο το παραλιακό μέτωπο (δυο φορές μάλιστα, η μία σειρά πλακών ήταν χορηγία από το ΥΕΝ και η άλλη σειρά από την περιφέρεια), τρία καράβια να συνωστίζονται ποιο θα πρωτοπαραλάβει τους τουρίστες οι οποίοι έπιναν νερό με ποτήρι, τα πλαστικά μπουκάλια εξαφανισμένα, οι μαρίνες γεμάτες από σκάφη και πιο πέρα η επισκευαστική ζώνη για τα σκάφη της μαρίνας, στο βάθος ο καινούργιος μόλος, από τον οποίο είχαν αφαιρεθεί τα παράνομα μπλόκια που είχε τοποθετήσει η τρισκατάρατη Συμπολιτεία, έλαμπε κι αυτός.

Μην αντέχοντας τόση ευτυχία έφυγα για το Καραϊσκάκη, διατρέχοντας το νέο δρόμο, βλέποντας αριστερά το νέο σύγχρονο νεκροταφείο, με το οστεοφυλάκιο, το εντευκτήριο, με νωπά ακόμα τα σημάδια παρέμβασης (αντιπλημμυρικά έργα κλπ) και πριν το καταλάβω είχα φτάσει στα Σομπολέϊκα, όπου είναι αλήθεια πως απογοητεύτηκα. Καμία αλλαγή, τίποτε, το χωριό όπως το άφησα το πρωί που είχα ξαναπεράσει...

Μετά θυμήθηκα πως για τα έργα στην ενδοχώρα θα μιλήσουν άλλη φορά. Τώρα μίλησαν για τα έργα του Αστακού.. Μόνο μίλησαν....

Κλείνοντας το σχόλιο θυμήθηκα ότι υπάρχει μια φράση, η μοναδική που με έκανε πάντα να θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί...

Σα δε ντρέπεστε..


Παραθέτουμε την απάντηση του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ:


Λευτέρη Καλημέρα,
Μιας και δεν έχουμε μιλήσει, να ευχηθώ καλή χρονιά σε εσένα και την οικογένεια σου.
Θα είμαι σύντομος δεν θα ξοδέψω πολύ από το χρόνο σου μιας που βρίσκεσαι σε περιοδεία καταγράφοντας τα έργα στο Ξηρόμερο. Ελπίζω να βρεις το δρόμο και να μην χρειάζεσαι GPS.

Έφτασε στα χέρια μου μια ανακοίνωση σου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχόλιο/απάντηση προς τη κοινή συνέντευξη μου με τον κύριο Γαλούνη και μάλιστα λίγα μόλις λεπτά μετά την ανάρτηση της, κάτι που σαφώς επιβεβαιώνει τα όσα λέμε.

Όπως λες αναμένεται απάντηση από το ΝΕΟ συνδυασμό... περιμένουμε,,, take your time.
Αν άκουσες καλά την συνέντευξη που δεν ήταν μονόλογος όπως παραπληροφορείς, γιατί αυτό κάνεις να παραπληροφορείς τον κόσμο θα παρατηρήσεις ότι λέω ξεκάθαρα το εξής:
"Δεν ασχολούμαστε με το τι κάνει ο αντίπαλος συνδυασμός και ούτε απαντούμε σε γελοιότητες, αλλά κάποιες φορές ίσως και να επιβάλλεται έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια."

Τι θα ήθελες δηλαδή Λευτέρη να γράφετε εσείς και οι εντεταλμένοι σας από τις γνωστές γωνίες από το πρωί μέχρι το βράδυ πετώντας λάσπη σε όλους και να μένουμε άπραγοι?
Σε πληροφορώ ότι όσο εσείς κατηγορείται, πετάτε λάσπη, λέτε ψέματα, προσπαθήτε να σπιλώσετε την δημοτική αρχή και το συνδυασμό μας τόσο κάνετε σαφές στο Λαό του Ξηρομέρου ότι μόνο η σημερινή δημοτική αρχή και ο συνδυασμός μας Δυνατό Ξηρόμερο έχει όραμα, πρόγραμμα και λύσεις κάτι που εσείς μόνο στα βελανίδια βλέπετε.
Κατηγορείτε καθημερινά τη σημερινή δημοτική αρχή για αποτυχία δίχως όμως να δίνεται τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Και ερωτώ εσένα τώρα Λευτέρη, εφόσον η δημοτική αρχή έχει αποτύχει, τη δουλειά έχουν δίπλα σας δύο πρώην αντιδημάρχοι και 5 χρόνια δημοτικοί σύμβουλοι του Γαλούνη δίχως ποτέ να διαφωνήσουν μαζί του, τι σας κάνει να πιστεύετε οτι θα φέρουν την επιτυχία? 

Μάλιστα ο ένας στενός συνεργάτης του Γαλούνη, αναπληρωτής Δήμαρχος που διαχειρίστηκε πολλές χιλιάδες ευρώ ο ίδιος και τώρα συντάσσει το ψηφοδέλτιο του Νέου συνδυασμού.

Μήπως να τον ρωτήσεις να σου πει το λόγο που έφυγε, μήπως να σου πει την αλήθεια για ποιο λόγο εγώ προσωπικά και άλλοι συνάδελφοι με το Δήμαρχο προτείναμε, κρίναμε και αποφασίσαμε την καθαίρεση του από Αντιδήμαρχος, μήπως να σου πει για την θετική ψήφο στο προϋπολογισμό, το λόγο? μήπως να σου πει και άλλες του πιλοτικές δραστηριότητές, μήπως να σου πει πως κατάφερε να εκλέγει στις προηγούμενες εκλογές, ή μήπως αυτά να μην τα λέμε δε βαριέσαι ρε αδερφέ συνδυασμό να κάνουμε μπας και μπούμε στο Δημαρχείο....

Μήπως Λευτέρη και εσύ οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις για το πούλημα και θανάτωση του πατριωτικού κινήματος 'Συμπολιτεία Ξηρομεριτών' όπου μετά την παραίτηση Γεωργαλή για τους λόγους που εσύ γνωρίζεις καλύτερα, ανέλαβες την αρχηγία και τώρα πουλάς σε καλή τιμή????
Τι έγιναν τα όσα έλεγες, τι έγινε ο πατριωτισμός που είναι οι αγώνες, έλεγες η Συμπολιτεία είναι εδώ και δίνει αγώνες και θα είναι πάντα εδώ κτλ κτλ κτλ. ΓΙΑΤΙ Λευτέρη τελείωσες τη Συμπολιτεία γιατί????
Τι άλλαξε?

Δεν κατάφερες να πείσεις βλέπεις, δεν μπορείς να πείσεις, από τις δέκα κουβέντες σου οι 9 είναι ύβρεις.

Εσύ δεν είσαι αυτός που σε κάθε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δίχως να σέβεσαι το θεσμό και τους συναδέλφους σου τρέχεις στην αποκεντρωμένη για καταγγελία- ρουφιάνα? να σταματήσει το κάθε έργο?

Λες ότι είμαστε large,να σας λυπηθούμε και να σας δώσουμε κανέναν υποψήφιο, Έλεος ρε Λευτέρη σας δώσαμε δύο πρώην αντιδημάρχους μέρος της αποτυχίας.....δεν έχουμε κάτι άλλο διαθέσιμο βολέψου με αυτούς τώρα ούτως ή άλλος τρίτος είσαι.
Φρόντισε να κρατήσεις καμιά σπίθα στη Συμπολιτεία γιατί να μου το θυμάσαι, στις επόμενες εκλογές του 2023 με τη Συμπολιτεία θα κατέβεις ξανά ,να το θυμάσαι αυτό!
Μήπως Λευτέρη εσείς εκεί στο νέο οφείλετε να εξηγήσετε στον κόσμο το λόγο αποχώρησης του πραγματικά νέου και άφθαρτου, γνώστη που πραγματικά θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, ξέρεις για τον Αλέξη μιλάω.
Μήπως γενικώς κάτι δεν πάει καλά εκεί και οφείλεται να δώσετε πολλές εξηγήσεις.?

Όσον αφορά τα έργα που ανέφερε ο κύριος Δήμαρχος στη συνέντευξη, είναι εκεί ζωντανά και σε περιμένουν, πάρε τους συνεργάτες σου με φωτογραφικές μηχανές βίντεο κάμερες χτύπα την πόρτα του Δημάρχου κάτι που δεν έχεις κάνει ποτέ και φρόντισε να ενημερωθείς σωστά έτσι έστω να μην παραπληροφορείς και εκτίθεσαι.
Και να θυμάσαι! την πρώτη Σεπτέμβρη 2019 εγώ θα Προεδρευσω στο Δημοτικό Συμβούλιο, εάν έχεις εκλεγεί θα τα λέμε εκεί εάν πάλι όχι κάποιο τρόπο θα βρεις να χωθεις, ξανακαμωμενο το 'χεις😊😊😊

Σχετικά με τον επίλογο σου "σαν δεν ντρέπεστε" που λες έχω να σου πω το εξής:
Δεν έχουμε κάνει κάτι που θα πρέπει να ντρεπόμαστε, ούτε ρουφιάνοι, ούτε προδότες του Έθνους, ούτε ταγματασφαλίτες είμαστε ούτε καταδότες των Γερμανών ούτε υποστηρικτές της χούντας,ούτε οι οικογένειες μας απέκτησαν περιουσία από τον Αλή Πασά.
Εμένα ο παππούς μου ο Μπάρμπα Τόλιας Πανταζής πήγε εξορία φίλε δεν φόρεσε κουκούλες.
Γι'αυτό λοιπόν και για άλλα πολλά γνωστά στους Αστακιώτες παλιέ μου γείτονα, οι ντροπές και οι γάνες στα δικά σου μούτρα.

Χαιρετισμούς,
Απόστολος Ν. Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad