Ο Ερωτόκριτος Γαλόυνης απαντά σε δημοσίευμα εφημερίδας για «πολιορκία» του κ. Τζαχρήστα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ερωτόκριτος Γαλόυνης απαντά σε δημοσίευμα εφημερίδας για «πολιορκία» του κ. Τζαχρήστα


Σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Συνείδηση" (δείτε εδώ), που έκανε λόγο για "πολιορκία" του Δημοτικού Συμβούλου κ. Τζαχρήστα Παναγιώτη από τον ίδιο, απαντά με επιστολή του ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης.

Ακολουθεί η επιστολή:

Αστακός, 01/02/2019 

Προς: Εφημερίδα Συνείδηση

Κύριοι, 

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο σας γνωρίζουμε ότι ο Συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Πρώτα ο Πολίτης» ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία, ούτε ζήτησε από το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τζαχρήστα Παναγιώτη να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της παράταξης μας. 

Εξάλλου αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο ίδιος. 

Άρα οι πληροφορίες σας είναι ανακριβείς και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το δημοσίευμα αυτό δεν έγινε εσκεμμένα για τη δημιουργία εντυπώσεων. 

Σας γνωρίζουμε ότι η παράταξή μας με Ανοιχτές Δημοκρατικές Διαδικασίες έχει συγκροτήσει πλήρως τα ψηφοδέλτια της στη Δημοτική Ενότητα Φυτειών και είναι έτοιμη για τη Μεγάλη Νίκη στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές. 


Για την παράταξη 
«ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Πρώτα ο Πολίτης» 

Ο Δήμαρχος 
Γαλούνης Ερωτόκριτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad