Αναζωογόνηση Ξηρομέρου (Παναγιώτης Στάϊκος): Ο θάνατος σου η ζωή μου λέει ο λαός μας! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Φεβρουαρίου 2019

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου (Παναγιώτης Στάϊκος): Ο θάνατος σου η ζωή μου λέει ο λαός μας!

Ο θάνατος σου η ζωή μου λέει ο λαός μας!!!

Μπορεί να μην υπήρξαν πλημμυρικά φαινόμενα από την πρόσφατη έντονη βροχόπτωση στην περιοχή μας, που γι' αυτούς τους σκοπούς και μόνο είναι αυτά τα χρήματα, όπως είχε κηρυχθεί πυρόπληκτος για την μεγάλη φωτιά στην Μπαμπίνη και είχε επιχορηγηθεί ο Δήμος Αστακού στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού με 1,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έπιασαν τόπο (αντιπλημμυρικό Μπαμπίνης και οδοποιίες και το κτίσιμο των δυο σπιτιών από τα θεμέλια με άλλη πίστωση από ταμείο Μολυβιάτη) και έλαβαν δυστυχώς εκτός από τους πολίτες που δικαιούντο τα 3.000ρα και πολλοί, που δεν δικαιούντο και ως σεισμόπληκτος στον σεισμό της Πάτρας επίσης στην ίδια θητεία μου, από τον οποίο έλαβαν επιχορήγηση δεκάδες κάτοικοι του Αστακού, οι οποίοι τα δικαιούντο και επισκεύασαν τα σπίτια τους, τα οποία είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές, με συνολική πίστωση μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και είχαν βγει και 120.00 ευρώ για το Νεοκλασικό κτίριο του Δήμου, το οποίο είχαμε αγοράσει στην θητεία μου με 270.000 χιλιάδες ευρώ και είναι ένα από τα διαμάντια της τοπικής Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς μας, που μετά την ανακαίνισή του θα είναι ένα στολίδι για τον Δήμο μας, για το οποίο ετοιμάσαμε τις (4) τέσσερες απαιτούμενες μελέτες και τα τεύχη Δημοπράτησης, για να γίνει εκεί στον επάνω όροφο των 150 τετραγωνικών μέτρων η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και στον κάτω όροφο στέκι νεολαίας ή όποιες ανάγκες έχει τώρα ο Δήμος για υπηρεσίες του, τα οποία δυστυχώς δεν απορροφήθηκαν από τον Δήμο μας τα (9) εννέα τελευταία χρόνια και ελπίζω να μην έχουν χαθεί, παρά τις συνεχείς παρακλήσεις – οχλήσεις μου!!!


Έτσι και τώρα ανεξάρτητα από το πώς βγήκε αυτή η επιχορήγηση για τον (Δήμο Ξηρομέρου: Ενίσχυση 400.000 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία), αρκεί να πιάσουν τόπο.

Και κατά την γνώμη μας θα πιάσουν τόπο, αν γίνει η ασφαλτόστρωση του πρώτου τμήματος του δρόμου Σουπί - Βαλόστρατο προς Χρυσοβίτσα, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός και για χωριά και των τριών πρώην Δήμων του Δήμου Ξηρομέρου, αφού τον χρησιμοποιούν για να πάνε στο Μεσολόγγι και να γυρίσουν χωρίς να πληρώσουν διόδια στην Ιόνια Οδό, αλλά και για τους κατοίκους των χωριών της γύρω περιοχής.


Αστακός 20/2/2019


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad