Μετρήσεις ποιότητας νερού τεσσάρων οικισμών του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Φεβρουαρίου 2019

Μετρήσεις ποιότητας νερού τεσσάρων οικισμών του Δήμου Ξηρομέρου


Δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου οι μετρήσεις ποιότητας του νερού, που έγιναν τέλη Ιανουαρίου, για τέσσερις οικισμούς του Δήμου μας και σας τις παρουσιάζουμε.

Δική μας επώνυμη, γνωστή και χιλιοειπωμένη θέση από την στιγμή που ο Δήμος απέκτησε ιστοσελίδα αρχές του 2015, είναι ότι πρέπει να δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, ειδική αποκλειστική ενότητα, όπου θα αναρτώνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι μετρήσεις ποιότητας του νερού, για όλους τους οικισμούς του Δήμου μας.
Έτσι όλοι οι πολίτες του Δήμου θα γνωρίζουν τι νερό πίνουν.

Ο Δήμος διαθέτει δική του ιστοσελίδα, είναι πολύ απλό να γίνει αν υπάρχουν τα ψηφιακά αρχεία των μετρήσεων. Η πλειοψηφία των Δήμων το κάνει, είναι ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους δημότες, για ένα Δήμο που θέλει να λέει ότι νοιάζεται για τους δημότες του και θέλει να δίνει την εικόνα ενός οργανωμένου και σοβαρού Δήμου.

Σε εμάς μέχρι τώρα δεν γίνεται ή βλέπουμε αποσπασματικές και που και που ανακοινώσεις μετρήσεων για κάποιους οικισμούς.

Πρέπει επιτέλους και εμείς να κάνουμε το αυτονόητο και πρέπει να πάψει το αυτονόητο να είναι ζητούμενο σε αυτό τον έρμο τον Δήμο Ξηρομέρου, γιατί αυτονόητο είναι στην σημερινή εποχή να ενημερώνεις ως Δήμος τι νερό πίνουν οι δημότες σου, μιας και η αρμοδιότητα σου ανήκει εξ ολοκλήρου στο 100% και πλέον έχεις το μέσο να το κάνεις, την ιστοσελίδα σου.
Δείτε λοιπόν παρακάτω τις μετρήσεις που αναρτήθηκαν και περιμένουμε να τις δούμε και για τους υπόλοιπους οικισμούς.

Μετρήσεις ποιότητας νερού Φυτείες εδώ.
Μετρήσεις ποιότητας νερού Κανδήλας εδώ.
Μετρήσεις ποιότητας νερού Αρχοντοχώρι εδώ.
Μετρήσεις ποιότητας νερού Μύτικα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad