Μεσολόγγι: Αναβλήθηκε η συζήτηση για την ακτοπλοϊκή σύνδεση με Κεφαλλονιά και Ιθάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Φεβρουαρίου 2019

Μεσολόγγι: Αναβλήθηκε η συζήτηση για την ακτοπλοϊκή σύνδεση με Κεφαλλονιά και Ιθάκη


Στο τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου, θα ξανασυνεδριάσει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών,όπου θα συζητηθεί και πάλι το αίτημα για την σύνδεση του Μεσολογγίου με την Κεφαλλονιά και Ιθάκη

Στην πρώτη συνεδρίαση, όπου κατατέθηκε η φάκελος από την εταιρεία Ionion P. Lines, υπήρχαν κάποιες ελλείψεις δικαιολογητικών, όπως ενημέρωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας, Διονύσης Τεμπονέρας, σε επικοινωνία που είχε μαζί του η ΑΙΧΜΗ. 

Έτσι δόθηκε αναβολή και το θέμα να έρθει και πάλι στην επόμενη συνεδρίαση που προσδιορίζεται περίπου στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad