Εργασίες ύψους 1,3 εκατ. ευρώ σε είκοσι σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Μαρτίου 2019

Εργασίες ύψους 1,3 εκατ. ευρώ σε είκοσι σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας


Στην υπογραφή σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση Οδών - Μικρά Τεχνικά Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας» προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019.

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 1,3 εκατ. ευρώ,που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί τμήμα της εργολαβίας «Συντήρηση Αποκατάσταση και Άρση της Επικινδυνότητας του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας».


Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν σε τουλάχιστον 20 σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, αποσκοπούν στην επαναφορά της οδού στην αρχική της κατάσταση και στη βελτίωση της. Στην εργολαβία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων χωματουργικές εργασίες, τεχνικά έργα, οδοστρωσίας, ασφαλτικών, σήμανσης και ασφάλειας, παρεμβάσεις μικρής έκτασης που θα εκτελούνται τοπικά και θα γίνονται τμηματικά.

Στο πλαίσιο της εργολαβίας προβλέπεται επίσης οποιοδήποτε άλλη εργασία προκύψει από έντονα καιρικά φαινόμενα ή άλλα αίτια που πιθανόν παρουσιαστούν κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης της σύμβασης.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ανοίγει ο δρόμος για την εγκατάσταση του εργολάβου προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες άρσης επικινδυνότητας, επισκευής και συντήρησης για την αποκατάσταση των υπαρχουσών φθορών των οδικών τμημάτων, με στόχο τη βελτίωση οδικής ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad