Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η αγωνιστική ημερίδα Taekwondo στο ΔΑΚ Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Μαρτίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η αγωνιστική ημερίδα Taekwondo στο ΔΑΚ Αστακού


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ TAEKWONDO "ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ" ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-3-2019


Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή αθλητών και θεατών που παραβρέθηκαν την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ και τίμησαν την 2η Αγωνιστική ημερίδα που σχεδίασαν και διοργάνωσαν με κάθε λεπτομέρεια οι δύο δυναμικοί σύλλογοι ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ και ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Η επιτυχής έκβαση της προηγούμενης περσινής ημερίδας, αλλά και οι επιτυχημένες δράσεις των δύο φιλικών συλλόγων στο TAEKWONDO, όπως και η γενικότερη φιλοξενία και εξυπηρέτηση των επαγγελματιών της πόλης, σε συνδυασμό με την γραφικότητα της περιοχής αποτέλεσαν τα κίνητρα ώστε φέτος να ανέβει κατακόρυφα ο αριθμός των συμμετεχόντων και των επισκεπτών.

Στο κατάμεστο από κόσμο για επτά ώρες ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ διεξήχθησαν από τις 10:00 έως τις 17:00 φιλικοί αγώνες TAEKWONDO, μέσα σε ένα πειθαρχημένο και ταυτόχρονα όμορφο και πολιτισμένο κλίμα, μετατρέποντας την εκδήλωση σε μία γιορτή κυρίως για τους μικρούς αθλητές.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι σύλλογοι ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ, ΑΣ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΑΣ JEONSA ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΑΣ ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΜΣ ΠΥΓΜΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, ΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΣ ΑΡΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ και ΑΜΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με τον δικό τους τρόπο και από διαφορετική θέση συνέβαλαν στο μεγάλο για τον Αστακό αθλητικό γεγονός. 

Ειδικότερα, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε

- τους συμμετέχοντες συλλόγους – Δασκάλους και αθλητές για το αγωνιστικό τους επίπεδο, το ήθος, την συμμετοχή τους και την συνεργασία,

- τους εθελοντές βοηθούς που έβγαλαν σε πέρας το δύσκολο έργο τους,

- την ΕΟΕΔ ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙΟΥ (Διασώστες) για την εθελοντική προσφορά, την συνδρομή και την στήριξή τους,

- το Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση του ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ,

- τον ιδιοκτήτη του STRATOS HOTEL κύριο Βασίλειο Στράτο για την εξυπηρέτηση και την δωρεάν διαμομή που προσέφερε στους εθελοντές βοηθούς,

- το φωτογραφείο MAKE KART και τον κύριο Χολή Νικόλαο για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης,

- τους επαγγελματίες καταστηματάρχες της πόλης για τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που παρείχαν στους επισκέπτες, οι οποίοι με την αποχώρησή τους δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ παρέλασαν την ημέρα των αγώνων περίπου 1.000 άτομα, πολλοί δε από αυτούς έγιναν ήδη εν δυνάμει επισκέπτες για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο στο SUMMER CAMP TAEKWONDO που διοργανώνεται κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου στον Αστακό.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και τους γονείς τους που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια έτσι ώστε όλοι μαζί να έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα η οποία πέραν των αγωνιστικών επιτυχιών βοηθάει ώστε η πόλη μας να γίνεται πόλος έλξης και να συνδυάζεται με μεγάλα αθλητικά γεγονότα και επιτυχίες. 


























































ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 
ΑΣ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad