Μεσολόγγι: Άγριος ξυλοδαρμός 86χρονης από 16χρονο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Μαρτίου 2019

Μεσολόγγι: Άγριος ξυλοδαρμός 86χρονης από 16χρονο


Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα, σε βάρος 16χρονου ημεδαπού, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, ο ανήλικος ενεργώντας από κοινού με άγνωστους δράστες, μετέβη σε οικία 86χρονης ημεδαπής, όπου την στιγμή που η ηλικιωμένη βγήκε στην αυλή του σπιτιού της, της έριξαν πέτρες με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια ο δράστης την απώθησε με μεταλλική βέργα, έχοντας σκοπό να εισέλθει στην οικία της για κλοπή.

Οι δράστες εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους όταν έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους πολίτες. Η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad