Αστακός: Ολοκληρώθηκε σε δύο ακόμα περιοχές το νέο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης - Κάντε άμεσα αίτηση - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Μαρτίου 2019

Αστακός: Ολοκληρώθηκε σε δύο ακόμα περιοχές το νέο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης - Κάντε άμεσα αίτηση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Αγαπητοί Συνδημότες – Συνδημότισσες της Πόλης του Αστακού,

Με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης, σας γνωρίζουμε ότι οι εργασίες του νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αστακού συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς. Μέχρι σήμερα έχει κατασκευαστεί το 80% (ογδόντα τοις εκατό) του έργου αυτού.

Συγκεκριμένα το δίκτυο στις περιοχές Λαγοκοίλι και Δημητρούλα έχει ολοκληρωθεί πλήρως και είναι έτοιμο να τεθεί σε άμεση λειτουργία.

Καλούμε όλους τους πολίτες που κατοικούν στις παραπάνω περιοχές, να προσέλθουν στο Δημαρχείο, να κάνουν σχετική αίτηση προκειμένου να συνδεθούν με το νέο δίκτυο ύδρευσης της πόλης.

Σας ενημερώνουμε ότι τα νέα υδρόμετρα που θα τοποθετηθούν στα φρεάτια, είναι ηλεκτρονικού τύπου και θα χορηγηθούν ΔΩΡΕΑΝ στους πολίτες από το Δήμο.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Δημοτικό Κατάστημα κάθε εργάσιμη μέρα και ώρα από την Τρίτη 12/03/2019 μέχρι και Παρασκευή 12/04/2019.

Για όλο αυτό το χρονικό αυτό διάστημα θα λειτουργούν ταυτόχρονα και τα δύο δίκτυα.
Την Παρασκευή 12/04/2019 ο Δήμος θα προχωρήσει στη διακοπή του παλαιού δικτύου στις περιοχές αυτές και η υδροδότηση των πολιτών θα γίνεται μόνο από το καινούριο δίκτυο.

Για το λόγο αυτό κάνουμε έκκληση στους πολίτες να κάνουν άμεσα σχετική αίτηση μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Λιβάνη Θεόδωρο στα τηλέφωνα 2646360533 – 6983791060.

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου
Γαλούνης Ερωτόκριτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad