Ο συμπατριώτης μας Βασίλης Καϋμενάκης προτάθηκε για Αντιπρόεδρος στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Μαρτίου 2019

Ο συμπατριώτης μας Βασίλης Καϋμενάκης προτάθηκε για Αντιπρόεδρος στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου


Τον συμπατριώτης μας από τον Αστακό (ερασιτέχνη φωτογράφο) Βασίλη Δημ. Καϋμενάκη, που ζει στη Ρόδο, πρότεινε για Αντιπρόεδρο στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο Βασίλης Καϋμενάκης, αναφέρει σχετικά:

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο που με πρότεινε για Αντιπρόεδρο στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου που ψήφισε ομόφωνα την τοποθέτηση μου αυτή. Αυτό για μένα αποτελεί ένα επί πλέον κίνητρο για να συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό του νησιού μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad