Η Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Μια κωμωδία» στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαρτίου 2019

Η Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Μια κωμωδία» στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου


Η Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Μια κωμωδία» στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, στις 8 το βράδυ.

Το έργο διαδραματίζεται στην κεντρική πλατεία ενός παραλίμνιου θερέτρου. Οι κάτοικοί του ζουν ειδυλλιακά, δίχως ανταγωνισμούς και καταναλωτικές υστερίες, δίπλα στην Αχερουσία λίμνη, ως τη στιγμή που οι κυβερνήτες του τόπου αυτού, με πρόεδρό τους τον Πλούτωνα, διαπιστώνουν ότι έχουν σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα. Για να το αντιμετωπίσουν λαμβάνουν μέτρα αλλά η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Αντιθέτως, όλα ανατρέπονται. Μόνοι υπεύθυνοι ανακηρύσσονται οι εκπρόσωποι του «άλλου κόσμου», ο Δίας με την Ήρα δηλαδή. Τι να κάνει ο Πλούτωνας; Αποφασίζει να κλείσει τα σύνορα του Αδη… για πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad