«ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα»: Μεγαλειώδης συγκέντρωση και μήνυμα μεγάλης ΝΙΚΗΣ στη παρουσίαση του συνδυασμού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαρτίου 2019

«ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα»: Μεγαλειώδης συγκέντρωση και μήνυμα μεγάλης ΝΙΚΗΣ στη παρουσίαση του συνδυασμούΜεγαλειώδης συγκέντρωση και μήνυμα μεγάλης ΝΙΚΗΣ στη σημερινή παρουσίαση του συνδυασμού μας.

Σήμερα στον Αστακό, στον χώρο του Δημαρχείου, η παράταξη μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα» έκανε την επίσημη παρουσίαση της, με την ιδρυτική της διακήρυξη, τις γενικές προγραμματικές της θέσεις και φυσικά τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου της.

Εκατοντάδες συμπατριώτες μας, Ξηρομερίτισσες και Ξηρομερίτες από κάθε χωριό του Δήμου μας συγκεντρώθηκαν σε μια κατάμεστη αίθουσα, αλλά και έξω από αυτή, αφού αποδείχτηκε πολύ μικρή να χωρέσει τον κόσμο και οδήγησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, να αρχίσει την ομιλία του ζητώντας συγνώμη που έφερε τον κόσμο σε μία τόσο μικρή όπως αποδείχτηκε αίθουσα, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να στριμωχτεί, αλλά και αρκετοί να μείνουν στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας επειδή δεν χωρούσαν.

Το κλίμα ήταν θερμό, ενθουσιώδες και στο τέλος πανηγυρικό, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι η πορεία προς την μεγάλη ΝΙΚΗ μόλις έχει αρχίσει.

Ο κόσμος αγκάλιασε και χειροκρότησε θερμά τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τους υποψηφίους του, δείχνοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του στον ίδιο άλλα και στο συνδυασμό «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα».

Είμαστε μία νέα δημοτική παράταξη που διεκδικεί και φιλοδοξεί να διοικήσει τον Δήμο Ξηρομέρου, με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, έναν νέο επιστήμονα – γιατρό, έντιμο, καταξιωμένο για το ήθος και την επαγγελματική του επάρκεια στην τοπική μας και όχι μόνο κοινωνία.

Διαπιστώνοντας το πλήρες αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο Δήμος, είναι βαθιά μας πεποίθηση ότι επιβάλλεται η άμεση αλλαγή πορείας και η ανατροπή του υπάρχοντος συστήματος διοίκησης του Δήμου, για να υπάρξει προοπτική, μέλλον, ευημερία και επιτέλους να αποκτήσουμε και εμείς ένα Δήμο σοβαρό που θα ασχοληθεί, αφενός, από την επόμενη κιόλας μέρα με τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη, τα οποία έχουν γίνει σήμερα εκρηκτικά και αφετέρου με την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου, η οποία σήμερα γίνεται χωρίς όραμα και χωρίς σχέδιο.

Η εκδήλωση μας ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον έχοντα ρόλο συντονιστή στην εκδήλωση κ. Πάνο Χολή, που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα περιέγραψε την αναγκαιότητα και το πώς δημιουργήθηκε η νέα αυτή αυτοδιοικητική παράταξη.

Κατόπιν έδωσε τον λόγο στην κα Ευσταθία Γαλάνη, η οποία διάβασε την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού, η οποία υπάρχει ήδη αναρτημένη και στο Blog του συνδυασμού μας https://xiromerodinamielpidas.blogspot.com/.

Στην συνέχεια ο εκπαιδευτικός κ. Βασίλειος Ζαγκότας, παρουσίασε ένα σύντομο βιογραφικό του υποψήφιου Δημάρχου, τον γιατρό, την προσωπικότητα, τον άνθρωπο Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία και τις γενικές προγραμματικές θέσεις, από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και την παρουσίαση 34 αρχικά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων (υπολείπονται άλλοι 8, 5 στην Δ.Ε. Αστακού και 3 στην Δ.Ε. Φυτειών), η οποία έγινε με τη σειρά, ανεβαίνοντας η καθεμία και ο καθένας στη σκηνή δίπλα του, χαιρετώντας τον κόσμο και καταχειροκροτούμενοι.

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι:

Δ.Ε ΑΣΤΑΚΟΥ 

ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 
ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 
ΓΚΑΤΣΗ ΕΛΕΝΗ 
ΓΚΟΥΤΣΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 
ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 
ΛΑΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΜΑΚΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 
ΜΑΛΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ 
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 
ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΕΣΤΩΡΑΣ 
ΜΠΙΤΣΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 
ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 
ΤΣΑΡΚΟΥ-ΣΤΑΡΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 
ΤΣΟΜΠΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ 
ΨΩΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 

Δ.Ε. ΑΛΥΖΙΑΣ 

ΒΕΛΩΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 
ΓΚΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
ΔΡΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 
ΛΙΟΠΥΡΗ ΕΛΕΝΗ 
ΛΙΩΤΟΥ-ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 
ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΙΩΑΝΝΑ 
ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
ΠΙΤΣΙΝΕΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΣΟΥΛΑ-ΤΑΜΠΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 

Δ.Ε. ΦΥΤΕΙΩΝ 

ΓΑΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 
ΠΑΤΣΙΑ ΒΑΓΙΟΥΛΑ 
ΡΟΥΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

Η πορεία για την τελική νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου ξεκίνησε και δεν σταματά, γιατί πλέον είναι προσωπική υπόθεση όλων των πολιτών του Ξηρομέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad