Διάκριση στο Ταε Κβον Ντο για τον Ακαρνανικό και την Νίκη Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Μαρτίου 2019

Διάκριση στο Ταε Κβον Ντο για τον Ακαρνανικό και την Νίκη Αιτωλοακαρνανίας


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ITF ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ 2019

Αυτή τη φορά ο σταθμός μας ήταν η Θεσσαλονίκη και το πανελλήνιο κύπελλο 2019 που διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο στις 16-17/3/2019.

- Μεγάλη διάκριση το Χρυσό μετάλλιο ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗΣ...
- Χαρά, δικαίωση και ικανοποίηση τα συναισθήματα αυτής της επιτυχίας!


«Ήταν μέσα στον προγραμματισμό μας να κάνουμε ένα δυνατό τεστ να δούμε που βρισκόμαστε εν όψει της συμμετοχής μου με την εθνική ομάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ρίμινι της Ιταλίας τον Απρίλιο του 2019. Βγάλαμε χρήσιμα συμπέρασμα για την αγωνιστική μου κατάσταση και συνεχίζουμε, θα θελα να ευχαριστήσω τον θείο μου και δάσκαλο Καυμενάκη Χρύσανθο για την βοήθεια και την καθοδήγηση. Είναι επίσης πολύ τιμητικό να παραλαμβάνεις το μετάλλιο από τα χέρια μιας από τις μεγαλύτερες αθλήτριες του ελληνικού αθλητισμού της σπουδαίας κ.Βούλας Πατουλίδου» δήλωσε η Νεφέλη.

Στην τιμητική 5η θέση κατατάχτηκε και ο ΚΑΧΡΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής αποχής.

Συγχαρητήρια για την διοργάνωση στην ΑΟΤΕ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad