Μεγάλη επιτυχία είχε η χοροεσπερίδα του Ηρακλή Αστακού (φώτο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαρτίου 2019

Μεγάλη επιτυχία είχε η χοροεσπερίδα του Ηρακλή Αστακού (φώτο)


Μεγάλη επιτυχία είχε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ στο IONIO CLUB.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή με αποτέλεσμα η τεράστια αίθουσα του κέντρου να γεμίσει. Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή για την ομάδα του Ηρακλή στην διάρκεια της οποίας βραβεύθηκαν παλαιοί ποδοσφαιριστές, παράγοντες που προσέφεραν στην ομάδα αλλά και παράγοντες που προσέφεραν γενικά στον αθλητισμό της περιοχής από άλλα πόστα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι λόγω των Δημοτικών εκλογών, ξεχωριστή παρουσία είχε και η προσέλευση των υποψηφίων Δημάρχων μαζί με τα επιτελεία τους για τον Δήμο Ξηρομέρου. 

Αναμενόμενο είναι μέσα από τέτοιες συναντήσεις να μην μπορούν να αποφευχθούν και οι εντυπωσιακές εικόνες που παρουσιάζουν οι υποψήφιοι για να μαγνητίσουν τους εν δυνάμει ψηφοφόρους. Τέτοιες σκηνές ήταν αδύνατον να μην εμφανισθούν με αρνητικά και θετικά σχόλια. 

Εν κατακλείδι η βραδιά ήταν άκρως εορταστική στο πνεύμα των ημερών αλλά και πετυχημένη.

Ευχή όλων μας είναι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια η εξαιρετική διοργάνωση από πλευράς ΗΡΑΚΛΗ και να βραβευθούν άνθρωποι που προσέφεραν πάρα πολλά στην ομάδα με την παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο!!!























































Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad