Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου «The Mall», στο Μαρούσι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Μαρτίου 2019

Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου «The Mall», στο Μαρούσι


Συναγερμός στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ σήμανε το βράδυ της Τετάρτης, όταν μία γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου «The Mall», στο Μαρούσι, αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, η γυναίκα κατέληξε στα τραύματά της.
Πώς έγινε η τραγωδία

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η γυναίκα έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες του τρίτου ορόφου και κατέληξε στον πρώτο όροφο.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα βρέθηκε στο κενό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
Η ανακοίνωση της εταιρείας για το θάνατο της άτυχης γυναίκας

Τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο του πολυκαταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εκφράζει η Lamda Development με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens.

Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad