Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Αιτ/νίας: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη στο Αγρίνιο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

30 Απριλίου 2019

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Αιτ/νίας: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη στο Αγρίνιο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Αιτ/νίας καλεί τους Αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής σε συμμετοχή στην συγκέντρωση στην πλατεία δημοκρατίας στις 10.30 το πρωί την 1η Μάη τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Εργατικής Τάξης και τους χιλιάδες νεκρούς της.

Μαζί με τους συμμάχους μας, εργατοϋπάλληλους και αυτοαπασχολούμενους των πόλεων δίνουμε συνέχεια τους αγώνες μας, δυναμώνουμε την κοινή δράση και αλληλεγγύη, δημιουργούμε τη συμμαχία που μπορεί να δώσει μεγαλύτερη δύναμη και προοπτική στην πάλη μας για μια καλύτερη ζωή.

Προβάλουμε τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις που είχαμε στα Μπλόκα και όλες τις κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα. Απέναντι στην κυβέρνηση που στέκεται εχθρικά απέναντί μας, η οποία με το πρόσχημα των δύσκολων δημοσιονομικών συνθηκών της χώρας δεν ικανοποίησε κανένα αίτημά μας, όμως οι ίδιες δημοσιονομικές συνθήκες της επιτρέπουν να ψηφίζει και να δίνει πακτωλούς χρημάτων, προνομίων, φορολογικών ελαφρύνσεων σε βιομήχανους, εφοπλιστές, μεγαλέμπορους και τραπεζίτες. Απέναντι σε όλους όσους στηρίζουν τις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν με το τεράστιο κόστος παραγωγής από τη μια και το αίσχος των ανοιχτών και εξευτελιστικών τιμών για τα προϊόντα μας από την άλλη. Απέναντι στις πολιτικές που μας φτωχαίνουν, δεν αποζημιώνουν τις ζημιές, θα κάνουν ακόμη χειρότερη την νέα αναθεωρημένη ΚΑΠ, η οποία είναι το εργαλείο για τη συγκέντρωση παραγωγής και γης, δίνοντας νέο χτύπημα στο εισόδημά μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και τις διεκδικήσεις μας με τη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου στης 10.30 στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Προβάλουμε το πλαίσιο αιτημάτων μας, διεκδικούμε λύσεις, δυναμώνουμε την οργάνωση και τον συντονισμό με το εργατικό κίνημα.

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad