Αστακός: Έκλεψαν 600 κιλά λαβράκι από ιχθυοκαλλιέργεια - Περιπετειώδης καταδίωξη των δραστών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Απριλίου 2019

Αστακός: Έκλεψαν 600 κιλά λαβράκι από ιχθυοκαλλιέργεια - Περιπετειώδης καταδίωξη των δραστών


Μεγάλη ιχθυοκλοπή σημειώθηκε σε εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιέργειας στη θαλάσσια περιοχή «Καμηλαύκα» του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας. Ακολούθησε περιπετειώδης καταδίωξη.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-Ελληνικής Ακτοφυλακής με επιβαίνοντες στελέχη του Λιμεναρχείου Λευκάδας στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε μία λέμβος αγνώστων λοιπών στοιχείων να κινείται με τρεις επιβαίνοντες και χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας.

Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα η λέμβος να προσγιαλώσει σε αβαθές σημείο της περιοχής Άκρα Κούμαρος, ενώ οι επιβαίνοντες σε αυτή την εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή προς δύσβατη ορεινή περιοχή.

Επί της λέμβου βρέθηκαν 600 κιλά λαβράκι, ποσότητα που επιστράφηκε στην ιχθυοκαλλιέργεια.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad