Βόνιτσα: Παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών - Συνεχίζουμε...» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Απριλίου 2019

Βόνιτσα: Παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών - Συνεχίζουμε...»


Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο «Sozos Inn Hotel» στη Βόνιτσα, θα παρουσιάσουμε τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας «Δύναμη Πολιτών – Συνεχίζουμε…».

Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις κρίσιμες για τον Δήμο μας εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, όπου οι πολίτες μας θα έχουν τον τελικό και καθοριστικό λόγο.

Στον αγώνα αυτό σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ μαζί μας, δεν περισσεύει κανείς από το προσκλητήριο μας για έναν Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, με όραμα, με στόχους, με στρατηγική.

Ένα Δήμο σοβαρό, νοικοκυρεμένο, δίπλα σε όλους τους πολίτες, που θα βελτιώνει, κάθε μέρα που περνά την ποιότητα ζωής των πολιτών του.

Με εκτίμηση 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας 
Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad