Η ΠΑΝ.ΣΥ. ενάντια στην εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στις Φυτείες Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Απριλίου 2019

Η ΠΑΝ.ΣΥ. ενάντια στην εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στις Φυτείες Ξηρομέρου


Το κεντρικό συμβούλιο της συνομοσπονδίας μας πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση στις 18/03/19 με μοναδικό θέμα την εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στην Τ.Κ ΦΥΤΕΙΩΝ του δήμου Ξηρομέρου.

Μετά από συζήτηση και μελετώντας όλα τα στοιχεία του φακέλου και λαμβάνοντας υπόψη τις δίκαιες αντιδράσεις τις τοπικής κοινωνίας, του δήμου Ξηρομέρου, της τοπικής κοινότητας και άλλων φορέων αποφάσισε ομόφωνα να συνυπογράψει το ψήφισμα διαμαρτυρίας που εξέδωσε η ομάδα πολιτών αλλά και το υπόμνημα του δήμου Ξηρομέρου.

Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία είναι ενάντια σε κάθε επένδυση που επιβαρύνει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

Οι συγκεκριμένες μονάδες έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και δεν γίνονται αποδεκτές από την τοπική κοινωνία.

Παρακαλούμε κάθε αρμόδια αρχή να ακυρώσει τις μέχρι τώρα αποφάσεις για εγκατάσταση μονάδων από βιορευστά και να μη ξαναφέρει στην περιοχή μας ανάλογες και αμφισβητούμενες επενδύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad