Ανακοίνωση έξι υποψηφιοτήτων για το τοπικό ψηφοδέλτιο του Μύτικα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση έξι υποψηφιοτήτων για το τοπικό ψηφοδέλτιο του Μύτικα


Ανακοινώνουμε προς τους κατοίκους του Μύτικα, τα έξι από τα οκτώ πρόσωπα του τοπικού ψηφοδελτίου που δημιουργήσαμε, για εκπροσώπηση μας στο Τοπικό Συμβούλιο Μύτικα με την θέληση των πολιτών. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα άλλα δύο ονόματα.

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων, που μας ενώνει η κοινή μας αγωνία για την τύχη του αγαπημένου μας Μύτικα. Είμαστε εδώ και πολύ καιρό σε επαφές και συζητήσεις και αποφασίσαμε να ζητήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας Μυτικιωτών για την επόμενη μέρα του Μύτικα.

Με βάση τον νέο νόμο του Κλεισθένη, τα ψηφοδέλτια για τα Τοπικά Συμβούλια είναι πλέον ανεξάρτητα από τα γενικά ψηφοδέλτια για τον Δήμο, μία αλλαγή αναμφίβολα θετική.
Όμως η πλειοψηφία όσων ανήκουμε στο συγκεκριμένο τοπικό ψηφοδέλτιο, πιστεύουμε ότι στον Δήμο Ξηρομέρου επιβάλλεται πολιτική αλλαγή, για τον απλό λόγο ότι με αντικειμενική αξιολόγηση, η απερχόμενη δημοτική αρχή απέτυχε παταγωδώς.

Θεωρούμε ότι επόμενος Δήμαρχος και επόμενη Δημοτική Αρχή πρέπει να είναι ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης και τα στελέχη που πλαισιώνουν τον συνδυασμό του ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα.

Είναι ο πλέον κατάλληλος, αυτός και η ομάδα του, να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στον Δήμο Ξηρομέρου, να προχωρήσουν στις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται σε όλη την φιλοσοφία διοίκησης του Δήμου, να τον νοικοκυρέψουν, να αποκαταστήσουν το κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ Δήμου και πολιτών, να δώσουν αναπτυξιακή προοπτική.

1. Αποστολάκη Σπυριδούλα του Νικολάου - Αλεξάνδρου
2. Λυγκώνης Νίκος του Παναγιώτη
3. Παπανικόλα Χάιδω του Γρηγορίου
4. Σκαρογιάννης Χρήστος του Φωτίου
5. Φάρρος Δημήτριος του Μιχάλη
6. Φούντα - Χατζαρά Μαίρη του Ιωάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad