Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κων/νας Καραγιάννη με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Στάϊκου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κων/νας Καραγιάννη με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Στάϊκου



Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Ονομάζομαι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και είμαι σύζυγος του Αλέξανδρου Σαλαγιάννη ιδιοκτήτη σχολής οδηγών με έδρα τον Αστακό. Μένω μόνιμα στον ΑΣΤΑΚΟ και εχω δύο γιους, τον Γιώργο, φοιτητή του τμήματος ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΥ του Πανεπιστημίου Πατρών, και το Νίκο, φοιτητή επίσης στο τμήμα ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ του ίδιου Πανεπιστημίου. 

Με πολλή χαρά λοιπόν, θα ήθελα να σας δηλώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κου Παναγιώτη Σταϊκου «ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ». Η απόφαση μου να συμμετάσχω και εγώ σε αυτόν τον αγώνα ήταν ανενδοίαστη, καθώς πιστεύω και θέλω πραγματικά να αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας. Σας ζητώ λοιπόν να με στηρίξετε σε αυτή μου την προσπάθεια.

Μετά τιμής, 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΙΑΝΝΗ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad